Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan hocayı eleştirim - hep lazım , alalım modu varmış gibi oluşan havaya karşılık hiç bir zaman elde yedekten genç ya da alternetif oynatmadı / oynatmıyor. Sağ + sol bek işi BOEY ve öncesinden belli ...satış yaptık 30 M ...aldığımız adamlar ve maliyetleri toplatı yaktı o parayı mesela.Yumurta kapıya dayanacak hem bu var. Hem de plansızlık. Okan hocanın istediği oyuncularda kolay alınacak isimler değil ve olmuyor onlarla boş yere zaman kaybediliyor sonra fırsat transferi bekleyelime dönüyor iş başka plan yapmadıkları için. Bizim direk futboldan sorumlu yönetici işinden vazgeçip Futbol Direktörü(Sportif Direktör) getirmeliyiz onu da aynı zamanda Sportif AŞ'de yönetici yapmalıyız tam etkili olsun diye. Profesyonel bir ekip olmadan bunları yaşamaya devam edeceğiz belli bu.
Grup kurarız Azizim, chat yaparızOnurum bana da bir şeyler olmaz mı en azından yolluk gibi düşünsen, gardaşına yap bir kıyak, kuruduk![]()
Biyogala gibi bu da.bi de eyupsporlu ege var.onun da kulağı sağlam.baska da guvenilir kimse yok
Ben kimseye güvenmem ama o ege dediğim arkadaş jacksonu ta 14 aralıkta yazmış tuta ile.eger geçmiş guvenilirse o hesaba güvenirim benTransfer konusunda senden baskasına guvenmem.
Gelecek bence kanat yaDoğru tespit. Jhon Arias, Jhon Arias diye yırtındım ama sözleşme uzatmış. Şu adamı al yanına da Peters ve Maestro Uefa kupası favorisi oluruz.
jackson topcunun hasıBen kimseye güvenmem ama o ege dediğim arkadaş jacksonu ta 14 aralıkta yazmış tuta ile.eger geçmiş guvenilirse o hesaba güvenirim ben
sara anteb de olmazsa sıkıntılı hadise dogabilir
iyi kötü gecelim cakma dayi da 1 ay yok
jakobs da yok muht berkan solda oynar,merkezde efe-toreyra ikilisiynen cikariz heralde,ulan..
jakobs da yok muht berkan solda oynar,merkezde efe-toreyra ikilisiynen cikariz heralde,ulan..
Grup kurarız Azizim, chat yaparız![]()
@Naci Liboş günaydin, iyi uyudun mu