- 2 Temmuz 2011
- 138.246
- 59.000
- 5.488
Butun bi sezon yunus ve baris ile oyna,ondan sonra çocuklara yüklen gol asist olmayınca.Allahtan sallai ve ahmed var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Gianluca Busio - Oyuncu profili 26/27
Gianluca Busio, 24, Amerika Birleşik Devletleri ➤ Venezia FC, 2021'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 8.00 mil. € ➤ * 28 May 2002, Greensboro, North Carolina, Amerika Birleşik Devletleriwww.transfermarkt.com.tr
Muhammed Adama SarrÜmiti milana biz verdik sonra döndü filan milandan aldığımız oyuncu yok yani benim bildiğim
yetkini mi aldilar üstad onceden görüyordun sankiDeğerli dostlar özel uçakları ben göremiyorum. İlgi ve alaka için teşekkür ederim.
yetkini mi aldilar üstad onceden görüyordun sanki
ee beklioz ? kim nedir ?Allaaaaaaahhh geldiiiii
Eskiden görüyorduk ama şimdi göremiyoruz. Ha uçak THY'den olursa özel uçak yine görürüz ama değil.yetkini mi aldilar üstad onceden görüyordun sanki
Morata ve icardiee beklioz ? kim nedir ?
sara anteb de olmazsa sıkıntılı hadise dogabilir
iyi kötü gecelim cakma dayi da 1 ay yok
jakobs da yok muht berkan solda oynar,merkezde efe-toreyra ikilisiynen cikariz heralde,ulan..
yav görsel ya da haber mi evladım link tivit whateverMorata ve icardi
paylasamiyoruz ki üstad twitterin %95i yasakli kaynak forumdayav görsel ya da haber mi evladım link tivit whatever![]()