Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rotasyon onemli ama uygun maliyet dedigin Zeki Celik suan Roma'da net 2 milyon euro kazaniyor. Fulham'a gidiyorsa emin ol bu paranin altina imza atmaz. Gidip yedek bek icin 2-2.5 milyon euro maas verilmez.
bizdeki asgari ücret 1.5m euro seviyesi olarak kabul edilebilir. tabi 2m euro bu oyuncu icin fazla ama seneye sözlesmesi bitmis olacak ve avrupa'da o istedigi paralari kimse vermez.

Galatasaray, Milan'dan Alvaro Morata ile sözleşme imzaladı. (DHA)

Lemina'yi oven, isteyen tum renktaslarimin gozlerinden operim 😁 Kolay degil, icimde uktedir.
nacizane, *gecen *sezonki genel performansi baglaminda ozellikle cok istiyordum . ki , uzerine -takimiyla yasadigi problem akabinde-
bir kac defa da degindigim olmustu . *benzer surekliligi ve performansi yansitsin -kafi .
*3 ay böyle oynasın *yeter sonra ister istemez düşücek hızı. Anca Barış gibi özel çalışırsa korur, gs ekibine kalırsa iş zor. Oyuncular ekosisteme göre evrimleşiyorlar. Keşke şu taraftar ve bu büyüklük ile 4 sene farklı bir ligde oynasaydık vallahi bir avrupa kupası daha gelirdi. Super ligin yavanlığı ayağımıza pranga.
*. efektiflik ve verim baglaminda - bende boyle dusunuyorum .

@Keramettin TANRIVERDİ , sevgili keramettin , lemina'yi hangi orta saha sablonun da gormek isterdin ?

diger yandan ,

bu arada ,ben halen temkinli yaklasiyorum gorusme konusuna . en son veto etti yazilmisti bir saat dolmadan bu haber - ne bileyim , en iyisi , bekleyip gormelii .

saygi ve selamlar

Şu şekil ufuruyorsun

9793.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt