- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
@Murat Durmaz polis duyumu doğru çıktı heis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizdeki asgari ücret 1.5m euro seviyesi olarak kabul edilebilir. tabi 2m euro bu oyuncu icin fazla ama seneye sözlesmesi bitmis olacak ve avrupa'da o istedigi paralari kimse vermez.Rotasyon onemli ama uygun maliyet dedigin Zeki Celik suan Roma'da net 2 milyon euro kazaniyor. Fulham'a gidiyorsa emin ol bu paranin altina imza atmaz. Gidip yedek bek icin 2-2.5 milyon euro maas verilmez.
nacizane, *gecen *sezonki genel performansi baglaminda ozellikle cok istiyordum . ki , uzerine -takimiyla yasadigi problem akabinde-Lemina'yi oven, isteyen tum renktaslarimin gozlerinden operimKolay degil, icimde uktedir.
*. efektiflik ve verim baglaminda - bende boyle dusunuyorum .*3 ay böyle oynasın *yeter sonra ister istemez düşücek hızı. Anca Barış gibi özel çalışırsa korur, gs ekibine kalırsa iş zor. Oyuncular ekosisteme göre evrimleşiyorlar. Keşke şu taraftar ve bu büyüklük ile 4 sene farklı bir ligde oynasaydık vallahi bir avrupa kupası daha gelirdi. Super ligin yavanlığı ayağımıza pranga.
Van Dick h.oO neyse de bu Danso’yu herkesin isteyip kimsenin alamıyor olması beni güldürüyor sanki bana Van dijk mk
Lecce genç bir stoper almıştı.Galiba Nelsson, Lecce ye gidiyor
Üç maç sonra ilk 11 inş.morata antep maçına 11 çıkmazsa okan küfürü yer
@Mehmet Mehmetoglu İcardi'nin geldiğinde de görevliydi heis.Memolim de sever kendisini@Murat Durmaz polis duyumu doğru çıktı heis
Gardiiii
Gardiiii