Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam kavga etmese gelmeyecek buraya zatenBu Lemina'nın 1.5 aydır ilk 11'i yokmuş.
Üflüyo gtünden
siyahi afrikalı stoperler beni tedirgin ediyorSylla'da alinabilir, fisek gibi hizli ve atletik bir sol stoper.
Üstadın yazısını beyin kanaması geçirmeden okuyabilmek için ChatGPT ‘de düzenledim, saygılar ..onla dm den de daha oncelerinden yorumluyorduk bu sekil (rus ruleti) .
@Onur Adıbelli
diger *dedigine goreceli bir bakis getirmek gerekirse , yani , soyle ;
2-0 one gecsek bile berabere bitirdigimiz oluyordu salt uefa ozelinde degil, bu durum ligde de oluyor.
ozellikle bu sezon icin konusursam .
<->
hatta , skoru 1-0 da bulsak kompaktlik ve denge de sasma, savrukluk vs olunca, sonra suclu defans tandemi ve muslera one suruluyor. bence genel resimde buraya geldigi surece bakmak gerekir. merkez orta saha ve mertens bolgesi bariz sos veriyor uzun suredir .kanat bekler zaten uzun suredir problem . 4231 de 2.3. alan presi ve yayilimi dogru ayarlayamadigin her sekans da error verirsin,verdik de. ligde gecen sezon eksik gordugum merkez de 2.yari kor topal ilerledik sampi olduk. ben yinede sezon sonu degerlendirmem de, bu noktaya vurgu yapmistim. aynisi suan oluyor.malesef. <->
yakin ornek,
gecen bi vidyo eklenmisti, hangi mac tam emin degilim, lig veya dinamo olabilir ;
1-0 ondeyiiz, lucas rakip ceza sahasi onunde,,, kaan bir tik yan arkada,,, sallai de sag kornere yakin,,
haliyle kaleci elle degajli oyunu aciyor,soldan yusuf topla ve diger arkadaslariyla deparla bu kontrayi muslera'ya kadar getiriyor. <-yayilim dan ,karar mekanizmasina silsileli error verdik . neyseki pozisyon muslera ayagindan sanirim kornere cikmisti (?) .
<-bu olurken ozellikle lucas nerede basladi nerede anca bitirebildi -bu basli basina yoruma acik .
bu tur dengesiz yakalanma, sorunlu saha yayilim kanaatime gore gecen sezon 2.yarisindan bugune dek izlenim aldigim durumdu .
sara buraya evrilerek anca makyaj yapti-ki, lucas'in da gec kaldigi noktalari kapadi supurdu ,,
birde, lucas'in dm den mesafeli her asiri ayrilisinda merkezde derin bosluk olmasini salt asiri ofansif cumbus vs dir diyip kapamak - yanilgi yapar kanimca.
bu saha ici zaafiyeti duzeltme adina yapilmasi ugras verilmesi gerekenler,
benzer sekanslarin olmasinin onune gecmek icin , cozum nedir , bu da ayri baslik da degerlendirebilir. rus ruletini /cumbus oyun betimlemesini bu dedigim merkez bazlii zaafiyeti ana resime alarak yapmayi oncelik buluyorum. ki ,
herkesin de hemfikir oldugu gibi -takimin kalbi ana arteri *orta saha bolgesi- .
lemina veya benzeri biri ,11e mi monte edilir, rotasyona mi , veya lucas yedege mi gecer ,
veya, sara,lucas,lemina nin bir arada oldugu bir denklem de, mertens yedege mi . gibi gibi . degisken geliskenler .
takviye konusu.
genel planda yorgun,formsuz isimleri yedege cekememesi. handikap.
denilen bahane ; yedek bolgemiz yetersiz. iyi de bu yedek bolgeyi kim belirledi ? teknik ekip . bunlarin olacagini onceden kestirmek kadro planlamasi,muhendisligi mahareti . simdi gunu kurtarmak icin yap boz .panik transferler, alakasiz bolgeleri oncelik tutmalar, hayati bolgeleri son gune saklamalar , derken - hatta alamadan kapa .
neyse. uzun ve de karma bir mesaj oldu - kusuruma bakmayin renkdaslar .
tum bunlar goreceli elbette .
@Aras Şimşek , @Hayri Cund , @Hüsnü Ayabakan , @Ozan Puki , @Can Guzelırmak , @Veli Baltacı
saygi ve selamlar .
veiga mı lemina mı