Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sörloth'un niye talibi fazla olmuyo yav :D Marsilya vardı o da çok istekli değildi.Fb veya Beşiktaş alırsa şaşırmam ben yav :D

Kutucu mis gibi transfer oldu. Taksitli maksitli 6m'a da gayet değer. İleride yedek olacak bir adam lazımdı. Hele söylendiği gibi Bats'ın ayrılması söz konusuysa net elzem bir transferdi bile derim.

sevgili sergen ,yuto dedin de, aklima kendisiyle ilisik nacizane farkli bir aci getireyim istedim . gecen muhabbeti de gecmisti .

benzer ozelliklerde cok genc bir yetenek var. ayni mense den .
ismini basliga yazmadim .bizim transfer ve takim kadro planlamamiz bildim bileli saglikliz ve denge den ayrik gunu kurtarma agirlikli oldugundan , -surpriz olmadi- tutmus yuto ornegi uzerinden devam edecek bakisi getiremedik .

her donem farkli farkli isimlere gittik yuto sonrasi . keza, diger bolgeler icin de benzer bakis agirlikli hissediliyor .
gerci salt yuto donemi de degil. bildim bileli bu durum var .malesef.

diger yandan, mevcut inter den ,oyuncu istersem , ozellikle 352 oynarsak ,gozu kapali random bir oyuncusuna bile iyimser bakarim . belli bir sistemin dislisi olarak eminim gelip kaldigi yerden verim vermeye gayret edecektir.
dunya uzerinde mevcut olarak 352yi kendileri kadar kollektif,dengeli,kompakt ,surdurulebilir efektif ve duzenli uygulayan, verim alan ve dahasi ; bunu da skora kisa ve uzun vade de yansitan -bir ikinci takim yok- nazarimda .

352 de ,bu duzene -ne tur tipolojiler uygun- ve - hangileri olmali nin da muthis bir ornegidir - kendilerinin sezonluk kadro planlama muhendisligi .

tum bunlar goreceli elbette .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund , @Hüsnü Ayabakan , @Emre Bari , @Ozan Puki , @Veli Baltacı , @Can Guzelırmak , @Berke Büyükağaçcı

saygi ve selamlar .
Suat abi bu kadar futboldan anlamayan adamları nasıl bir araya topluyon 😂
Bence bilerek yapıyorsun 🤓

Transfer muhabbetine araya kaynadı ama bu Dybala olayı tam fiyasko olmuş

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir haber gördüm güvenilir mi yasaklı kaynak mı bilmiyorum ama inanılmaz sapkın bir haber bizle alakalı

1738438264988.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt