Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.908
- 8.587
- 2.068
Sapkın bir haber mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pedofili olmasın dabir haber gördüm güvenilir mi yasaklı kaynak mı bilmiyorum ama inanılmaz sapkın bir haber bizle alakalı
sapkın derken ismi geçen adamlar delirtir öyle bir haberSapkın bir haber mi
Gabri VeigaO kim ln emrakkkk
Sabah beri Veigaya yanlıyon gözümden kaçmadı değilVeiga alcez
tövbe estağfurullah yuhPedofili olmasın da
Dumfries varSapkın bir haber mi

Morata-Veiga boğaya 3some yapacakSabah beri Veigaya yanlıyon gözümden kaçmadı değil![]()
Doktor olarak ne teshis koydunuz, Melih bey?morato sakat geliyordur muhtemelen subat sonuna dogru oynar
yok renktaş haberi yapa le marca sports diye bir aderes ama haber sonunda ( SD ) var şu şekil yasaklı ise yok yere atmayayım diye sordumDumfries var![]()
Ömer Faruk Özcan "ÖZEL HABER" olarak verdiyok renktaş haberi yapa le marca sports diye bir aderes ama haber sonunda yasaklı ise yok yere atmayayım diye sordum

Griezman falan mı, az önce dünyanın en iyi kanatbekini almıştık İnterden. Daha ötesi ne olakiyasaklı kaynaklar hangi başlıkt
sapkın derken ismi geçen adamlar delirtir öyle bir haber
Duyum atin üstüme
Merih olmaz. Yerli stoper ise ya Ajax'tan Ahmetcan Kaplan, Göztepe'den Taha Altıkardeş yada Cenk Özkacar olabilir alt ligden birisi gelmeyecekse bir ihtimal. Sakatlığı falan iyileşmişse Ozan Kabak sürprizi de olabilir bak.Bu senaryoda merih işi olacak demek.