Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina gelirse tavrımız :

1738443052121.webp

Cristante gelirse tavrımız :

1738443084194.webp

Haluk Yürekli: "Galatasaray'ın Morata transferinin şartları;
6 aylık maaş: 4 milyon Euro
Önümüzdeki yıl maaş: 8 milyon Euro
Kiralama bedeli: 2+4 milyon Euro."

Çok para bayılmışız doğruysa. Kötü iş olmuş. 6m sadece 1,5 sezon kiralamak için... Maaş da yüksek...

Cidden bir halt bilmiyor bu yav bence ne lan ya alacak dersin ya hayır
Bu sorunun cevabını Okan buruk da bilmiyordur.
3 lü oynayacaksak gerek yok gibi zaten. Transfere göre oynuyoruz. Ama belli ki 3 lü oynayacak Okan buruk. En azından bu sene buna geçiyoruz.

Sağ bek almayıp Kaan ile devam edersek yönetim Eylül-Ekim ayındaki ilk genel kurulda ibra edilmemeli gerçi sağ bek almazsak oraya kadar bile gideceğimizi düşünmüyorum.

Cristante bizim oyun gücümüzü aşağı çeker saçma sapan bir transfer olur nzonzi tipi bir adam

Noldu maliyet derdine mi düstünüz

fb acıklıyor mu maliyetini

fbli muhabirlerin bişey acıkladıgını gördünüz mü

bizde bilgi alamayan uydurma maliyet acıklıyor!!
Kap'a bakarım gazetecilerin söylediği maliyetleele ilgilenmiyorum artık. Zira başka takımlarda hiç yazmıyorlar kendileri bu maliyetleri bizde yazarken zor- kolay dahil tüm bonusları, imaj haklarını, menajer ücretlerini bazen vergileri katanlar bile oluyor ama söz konusu rakip olunca sadece net ücretleri söylüyorlarsa söylüyorlar imaj hakları, bonusları ne hikmetse kayboluyor onlarda.

Hüsnü renktaş, sen harbi harbi taktın Kutucu’ya. 15 dakika oynadığı maçta iyi oynamadı diye o günden beri her gün Kutucu’yu o duvardan alıp öbür duvara vuruyorsun :D

ben transferden önce de alınmaması gerektiğini savundum.. 6 milyon para harcadık durduk yere şimdi düzgün adam alamazsak ne halt yiyeceğiz bari kutucuyu en son alsalardi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt