Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trippier normal bir oyun oynasak yarım devre çok iş yapabilirdi ama bizim oynamaya çalıştığımız ''şey'' temposuz ve yaşı kemale ermiş adamları asla tolere edecek gibi değil maalesef. Bize Boey ''tarzı'' adam lazım sağ beke.

O değil de bu fener 6 oyuncu alsa 3 tanesi yazılmayacak
Dünyanın en mal camiası 2 iyi stoperi varken gidip stoper aldılar o aldıkları stoperleri mecbur listeye yazacaklar hücuma adam alsalar yerleri kalmayacak stoperleri yazmasalar kavga çıkar çok biribirini yerler onlar

Kulübün içi bir araştırılsa neler çıkar kim bilir bu koç çok tehlikeli adam bazen kendi kendime diyorum ben mi paranoyak oldum diye ama bu heriften herşey beklenir
Bu GSYIAD denen kurumun yarisi Koc ile calisyordur hatta ona baglidir muhtemelen. Belki daha fazlasi. Is baska taraftarlik baska da diyemiyorsun artik. Dedigin gibi her sey beklenir. Herifin gozunu oyle buyuk bir hirs burumus.

Gabi Veiga ismini kim söyledi?
Nasıl alacaksın yav, tanımıyorum ama herifler 30 kağıt vermişler. Üstelik bu yaşta milli takım havuzundayken oraya giden adam buraya neden dönsün. Allah bilir ne kadar maaş alıyordur. Avrupa'ya dönmek istese de yine burayı istemez üstelik. Hiçbir yönden mümkün değil gibi, extra bir olay yoksa.

Bu GSYIAD denen kurumun yarisi Koc ile calisyordur hatta ona baglidir muhtemelen. Belki daha fazlasi. Is baska taraftarlik baska da diyemiyorsun artik. Dedigin gibi her sey beklenir. Herifin gozunu oyle buyuk bir hirs burumus.
Vallaha abi fenerliden dost olmaz o yüzden iş başka taraftarlık başka olayıda olmaz acunla Fatih hoca Okan hoca kankaydı mesela adam yönetime girince düşman oldu bunların genleri komple bozuk ama sana bişey diyeyim mi eli kulağında sağlam bir bomba patlayacak bu acunla Ali koç kendi taraftarından dayak yiyecek kendi stadında ben en çok bunu bekliyorum dört gözle

penetrasyon kapasitesi yüksek kanat bekler arzuluyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt