- 18 Mayıs 2011
- 53.495
- 57.472
- 4.613
Lemina isterun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ucuz değilMoratanın maliyeti de alttaki 3lü kdr rezalet bence.
çok ext oynaması lazım
biz ne ara bu seviyelere çıktık anlamıyorum, sponsor, gelirler falan diyorlar ama bu sürdürülebilir bir tablo değil
bize 1-2 florya daha gerekir birkaç yıl sonra
yönetime siz ne yapıyorsunuz diye soran da yok
Bayern de öyleydi, 70 dkda bittikdoğru baskıyı boşluk bırakmayarak yaptığımızda tottenham maçı gibi bir şey izliyoruz işte ama onuda ekonomik değil durmadan yaptırıyor , takım 60-65 te diller dışarıda izliyor.
bunu tüm maça yayan oyun ve anlayş lazım - ama tam tersine gidiyor şu an.
bunun bence bizim açımızdan oouuvvvv faktörü yok yavbu gece mi bitiyor avrupada dransfer donemi
Geçen milli arada mı yılbaşında mı ne 2 hafta ara oldu ya bizimki 8 gün izin verdiAttığımız gollerin zaten yarısı duran top uzun süredir
Önde basmak bize hiç bir şey kazandırmıyor, görülemeyen gerçek.
Okan zaten sürekli izin veriyor, fizik kalitemiz de rezalet
aynen öyle, şu an bunu yapmaya çalışıyorsun misal ajax maçı..Bayern de öyleydi, 70 dkda bittik
Neyse genele bakarsak bir işe yaradığı yok.
Leminaya araplardan onay cikmadi , avrupada da transfer kapaninca Lemina bize h,obunun bence bizim açımızdan oouuvvvv faktörü yok yav
sonuçta Araplarla da parada yarışamıyorsun , tek artın Avrupa ftuboluna dahil olmuş olman.
ben bu akdar trasnferin devre arasında sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.Şimdi sıra sağ bek, stoper, orta saha ve yerli sol bekte
Bir tanesi eksik olursa başarısız bir transfer dönemi diyebiliriz
tek forvet oynatma saçmalığına girilmezse faydalı olmaması imkansız.ucuz değil
ama para verip aldığın verim oranında dah OK geliyor kulağa.
yoksa ne yapacağı daha kapalı kutu
Guiza-vari çıkmadığı sürece iyidir.
yani o bekleniyorsa ne oalcak adam "Ok o zaman kimse vermedi sizin maaşa OK diyeceğim" mi diyecek misal. erken bitmesi gerekliydi - hatta çoktan bitmeliydi.Leminaya araplardan onay cikmadi , avrupada da transfer kapaninca Lemina bize h,o