Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedek üçin yong boysdan bize gol atan motoru almamız gerekiyor. Sürecin en sonundaki eksik kalan parça olacaktır

Geçen milli arada mı yılbaşında mı ne 2 hafta ara oldu ya bizimki 8 gün izin verdi

Avrupa kulüplerine baktım milandı galiba adamlar 1 gün izin vermişti

Normal bir insan bile 1 hafta tempolu yürüyüş yapsın 1 gün ara versin bir sonraki gün yürüdüğünde zorlanır kaslar saldığı için daha bunu bilmiyor bu adam 8 gün ne demek yaw
Son paragraf doğru, hem fiziksel hem mental kopuyoruz zaten ne zaman uzun izin olsa takım sıçıyor

Konya maçı sonrası as takım 2.5 gün izin yaptı, 4 gün sonra maç varken, dünyada eşi benzeri yoktur şunun.

tek forvet oynatma saçmalığına girilmezse faydalı olmaması imkansız.

Osimhen hariç ben Mertens için de sevindim bu transfere. ön alanda pres başlatma mevzusunda opsiyonumuz arttı. Mertensi daha farklı işler için kullanabiliriz bence.

fakat maaş kısmı sadece morata özelinde değil genel anlamda çok berbat.

kemerburgazı yaparken gömü mü buldular acaba :d
valla zaten sezon başı , avrupada varlık gösteremeyebilirdin ama +30 34 M EU gibi ödülünü alamadın zaten.

AVL den bi 15 -16 mı ne aldık , 1 tur atınca 18 gibi bir ödül alırız. Yani %50 gelir almış olacaksın.

da dediğin gibi maaş skalası konusunda saçmaladılar gerçekten.

Burak Elmas dönemi berbattı ama olumlu 2 şey vardı - genç oyuncu profilleri denedin ve maaşlarını düşürdün. bunun devamı olmalıydı , tamamen hiç edildi

Tarihi fırsat kapıda
Ön eleme olmadan direkt Şampiyonlar Ligi bileti
Yönetim de bir zahmet elini taşın altına koysun
Türkiye’nin en büyük kulübünün yöneticisi olmanın ayrıcalıklarını yaşıyorlar, öyle bedavadan kimseye bunu vermezler
Gerekli transferleri yapıp bu seneki şampiyonluğu garantiye almak zorundalar
Yoksa sezon sonu güle güle

Torreira 3.5 falan almıyor mu ? Lemina 4 istiyorsa az istiyor o zaman.Bizimkiler ne saçma sapan bir maaş dengesi oluşturmuş-torreira özelinde değil aslında yüksek maaş alabilecek 3-4 adamdan biri- çok yüksek maaş ödüyoruz herkese

Sağ kanat beke transfer olmayacaksa ne yapıp edip Jelert ten katkı almaya bakmak lazım.
Ayrıca bu Barış'ın bireysel antrenörü kimse Jelert ile de çalışsın. Fiziğini geliştirmesi çok önemli.

yani o bekleniyorsa ne oalcak adam "Ok o zaman kimse vermedi sizin maaşa OK diyeceğim" mi diyecek misal. erken bitmesi gerekliydi - hatta çoktan bitmeliydi.

şimdi madalyonun öbür yüzünden bakalım. Okan hoca orta saha istemiyorken Lemina gelse nasıl kullanacak acaba. işin realitesini burda göreceğiz.

Forumda 2 senedir Lemina yukarı lemina aşağı - takip ettiğimi söyleyemem ama inşallah bu arzunun karşılığı olur gelirse.

sahada görmeden kimseye eyvallahım yok.
seve seve kullanacak

Lemina bjk muhabbeti çıkmış.. Bizimkiler yine elinin tersiyle iter lemina bjk yapar biz bu senaryoları iyi biliyoruz

Birazdan muhabirler uyanır

Fena haberler düsecek gibi bugun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt