Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son paragraf doğru, hem fiziksel hem mental kopuyoruz zaten ne zaman uzun izin olsa takım sıçıyorGeçen milli arada mı yılbaşında mı ne 2 hafta ara oldu ya bizimki 8 gün izin verdi
Avrupa kulüplerine baktım milandı galiba adamlar 1 gün izin vermişti
Normal bir insan bile 1 hafta tempolu yürüyüş yapsın 1 gün ara versin bir sonraki gün yürüdüğünde zorlanır kaslar saldığı için daha bunu bilmiyor bu adam 8 gün ne demek yaw
valla zaten sezon başı , avrupada varlık gösteremeyebilirdin ama +30 34 M EU gibi ödülünü alamadın zaten.tek forvet oynatma saçmalığına girilmezse faydalı olmaması imkansız.
Osimhen hariç ben Mertens için de sevindim bu transfere. ön alanda pres başlatma mevzusunda opsiyonumuz arttı. Mertensi daha farklı işler için kullanabiliriz bence.
fakat maaş kısmı sadece morata özelinde değil genel anlamda çok berbat.
kemerburgazı yaparken gömü mü buldular acaba :d
okan aldirmazBu takım orta saha almadan hiç bi maçı kolay kolay domine edemez yönetimin yaptığı en büyük hata transfer işlerini okan hocaya göre belirlemek
seve seve kullanacakyani o bekleniyorsa ne oalcak adam "Ok o zaman kimse vermedi sizin maaşa OK diyeceğim" mi diyecek misal. erken bitmesi gerekliydi - hatta çoktan bitmeliydi.
şimdi madalyonun öbür yüzünden bakalım. Okan hoca orta saha istemiyorken Lemina gelse nasıl kullanacak acaba. işin realitesini burda göreceğiz.
Forumda 2 senedir Lemina yukarı lemina aşağı - takip ettiğimi söyleyemem ama inşallah bu arzunun karşılığı olur gelirse.
sahada görmeden kimseye eyvallahım yok.
sol alt zarar yazar
musrati monacoya gitmiş bizimkilerin isteksizliğini görünce gider gedson gibi nolcak başkaLemina bjk muhabbeti çıkmış.. Bizimkiler yine elinin tersiyle iter lemina bjk yapar biz bu senaryoları iyi biliyoruz
göreceğizseve seve kullanacak
Dün gece de yazdım ama oncelikleri solbek,kanat ve forvet abi.12 yabancıları varLemina bjk muhabbeti çıkmış.. Bizimkiler yine elinin tersiyle iter lemina bjk yapar biz bu senaryoları iyi biliyoruz
Raşikamız ve gedsonumuzdan sonra leminamız da bjkye giderse mecbur bjkli olucaz artık yapacak bişi yokLemina bjk muhabbeti çıkmış.. Bizimkiler yine elinin tersiyle iter lemina bjk yapar biz bu senaryoları iyi biliyoruz