Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 17.112
- 10.377
- 2.168
Morata nın gelişini @Melikşah Aydoğan ile yaşamak çok isterdim, ne güzel yeni duyumlarını da benimle paylaşırdı 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 milyon bonservisde verilir leminaya.fb 30 yaşında frede 10 milyon+5 bonus mu ne verdi4-5 sezondur maç kacirmayan adama yazdigina bak 19-20 de 20 mac kaçirdı o yuzden kiralanmalı senin bilgisizligine küfür edeyim
ANK dillendirdiyse bu trasnfer olmayacak demektir.
görüşünü kim sorduysa artık... en azından emoji kullanmamış
Bilgisizligine demeyelimde mantigina diyelim buna. Cünkü ozamandan beri istikrarli diye yazmis.4-5 sezondur maç kacirmayan adama yazdigina bak 19-20 de 20 mac kaçirdı o yuzden kiralanmalı senin bilgisizligine küfür edeyim
Bence onun hocaliga ihtiyacı yok Real Madrid City taraftarı olabilirHocanın orta sahaya ihtiyacim yok olayıda başka bir komedi bu arada
Ali Naci Küçük - en ufak becerisi olmayan , tivitterda yaşayan parazit bir muhabirdir.Yönetim ve hoca istiyo demiş.lemina 2.5-3 milyona oynamaya okmis.kendi fikrince kiralık olsun diyo
Sezon basinda atalanta’nin bize yaptigi ödeme ne olacak simdi bu konu da bilgisi olan varmi
Adamlar kiralama bedeli ödediler ama ocak’ta baska takima transfer oldu
O Rus bu muymuş??sahibi rusmuş
ben bu işle ilgilenecegım
Ajax maçinda kendisine sovdugunu zannediyorum ihtiyarBence onun hocaliga ihtiyacı yok Real Madrid City taraftarı olabilir

İstediği 3.5 milyon maaş + 6 milyon bonservis 3.5 yıllık sözleşme.Mesela neden hala leminayi almadik ? Engel ne olabilir ? Ulan alsaniza delirtmeyin insani ya…
Morutan mı sandın sen onu..Moratadan hic umutlu degilim