Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca elindeki transfer kredisini taraftara verdi artık buradan dönüşü yok özellikle jelert + salai ve avrupa hezimetinden sonra kimse kalkıp taraftara yangın yapıp bu adamı getirttiniz hoca aslında istemedi diyemez o 4 hafta önce geçerliydi. Artık kozlarda iplerde taraftarın eline geçti. En azından benim bu zamana kadar bir bildiği vardır dur bakalım düşüncemi yerle yeksan etti.

saçma şekilde avrupa trasnferi bitmesini beklediler (hep stratei buydu bence zaten 20 gündür gerilen boşuna geriliyor,yönetim sonuç aldığı şeyleri mutlak doğru zannediyor çünkü - transfer başında da şahsen hiç gaza gelmeyeceğim, takmı izler yorumlarız olarak takıldım bu sefer)

antep maçı sonrası AVL listesine kadar olan 3 gün hızlı geçer.

stoper/bek almamaları lazım Sallai için.

Baba zaten bizim transfer dönemlerini bu kadar uzun tutmamıza gerek yok. Dediğin gibi bile isteye bu zamanı bekliyorlar. Fırsat transferi kovalıyoruz ama ne kadar Fırsat bile olsa ne Morara ne de Osimhen daha az bir ücrete ya da kar getirmeyen bir sözleşmeye asla imza atmazlar. Yani sadece adaptasyon süreci öteleniyor ve daha az maça çıkıyor. Bu handikabın daniskası

Hocayla yollar sezon sonu ayrılmalı. İte kalka şampiyon oluruz ama bu kafayla ilerisi zor. Ortasaha bomboş adam hala ortasaha istemiyor şaka gibi yaw. Lemina Araplara gitseydi tek isim yoktu ortalıkta dolaşan yazık ne diyeyim. On tane daha bek ve stoper alın rahatlayın

Baba dün de gelseydi zordu. Sen şunu de Sara da son durum ne
Antrenmanda yok diyorlardı açıkçası tekrar sakatlandıysa şaşırtmaz daha önce böyle olayları hep yaşadık.

Bu tarz sakatlıklarda adım adım süre vermek lazım, Konya maçında 15-20 dakika oynadı, Ajax maçında 45 dakika filan oynamalıydı.

Rtaş normalde biyogala ya vs inanmiyorum başkaları yazsın dersin simdi neden inanasın tuttu.
Biyogala'ya tam olarak inanmıyorum zaten kendisi 5 milyon maaş istediğini yazmış. Ben genel haberlere göre yapıyorum. 3.5 yıllık sözlşeme istediği her yerde yazıyor. Normalde istediği maaş için 4 civarı diyorlar ama ben 3.5 yazdım orada GS'yi istiyor haberlerine istinaden. Wolwes'in 6 milyon euro istediğini de onların basınından okumuştum. İmza parası istiyor diyenler bile var mesela inanmadığımdan yazmadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt