Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu maaşlar bir tek bana mı garip geliyor

yunus kim ki 2 milyon beğenmiyor

sallai nasıl 2.5 alıyor

lemina 4 milyonluk topçu mu

kafayı yemiş yönetim floryayı iç edecekler

Gereksiz yere cok acildik

Icardi,mertens ve torreira gibi oyuncular ilk transfer edildiklerinde büyük katki sagladilar ve bu oyunculari getirebilmek icin yüksek maas teklif edilmesi gerekiyor ok kabul

Ama bu oyuncularin yanina yine yüksek maasli topcular gelince kadromuzda bulunan diger oyuncular da zam istiyorlar

Boey,nelsson ve baris gibi topculara yönelmemiz gerekiyor onlarin bonservis bedelleri ve o dönem ki maaslari mantikliydi

Transfer görüsmesine basladigin herhangi bir oyuncu takimin maas bütcesini görünce kapiyi yüksekten aciyor galiba

Torrreiranın verdiği demeç - muslera gerilimindeki tepkileri bana arayış içinde olduğu haasını veriyor

muslera zaten gidici dediğin gibi, icardi'nin niyete görede torreira gidebilir . ne kankası kalıyor ne bir şey.
Bu isler kankalık ile mi gidiyor yav hakimi ile mbappe yedigi ictigi ayri olmayan iki birer kanka idi biri psg den gitti digeri hala oynuyor normal olarak, yada boey berkan. Ayrıca muslera da 14 yıldır burada daha önce çok kankasi oldu gittiler yenisini buldu vs kankam gitti gidiyorum demedi yani.

evren iyi konuşmuş.
0 bonservis 6 ay sonra opsiyon olacaksa o zaman tartışılır bu iş.

Adam gelmek için can atıyor deniliyor. 4 milyon maaş diyor, öyle bende can atarım olm. Sahada eşek gibi koşarım nasıl olsa gol yiyoruz sorun değil iyi ara pası atarım koşan adamı fena görürüm.

Can atıyorum gelmek için 6 aylık 2 milyon euroya okeyim ben.

Beyler bu sene Lemina yı izleyen var mı ? Geçen sene makine gibiydi de, son durumu nedir

Bu isler kankalık ile mi gidiyor yav hakimi ile mbappe yedigi ictigi ayri olmayan iki birer kanka idi niri psg den gitti digeri hala oynuyor normal olarak yada boey berkan. Ayrıca muslera 14 yıldır burada daha önce cok kankasi oldu gittiler yenisini buldu vs kankam gitti gidiyorum demedi yani.
Erden timur gibi her şeyi dengede tutan yönetici olmadığı için her türlü saçma muhabbetini bekliyorum. yönetim yüzünden böyle şeyler düşünür oldum.

evren iyi konuşmuş.

Adam gelmek için can atıyor deniliyor. 4 milyon maaş diyor, öyle bende can atarım olm. Sahada eşek gibi koşarım nasıl olsa gol yiyoruz sorun değil iyi ara pası atarım koşan adamı fena görürüm.

leminaya niye cöp gibi davranılıyor anlamıyorum

adam kariyeri bitmiş gibi konuşuyorsunuz

ingilterede takımla kavga etmese zaten gelmez

şu zanioloyu 8m verene pesin verseydık keske herhangi bi takıma

evren iyi konuşmuş.

4 milyon olayi %90 yalan ya

ugur senpire

3 bölge icin ugraş var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt