Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 17.120
- 10.383
- 2.168
Akanımmm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akanımmm
Bizim şimdi icardi sakat artı bir oyuncu yazdiramiyoz mu avrupayaYusufu bir yere fırlatmak kolay iş icardinin de lisans donacak zaten etti 2 nelssonda giderse 3 yani
Yok her turlu 3 oyuncuBizim şimdi icardi sakat artı bir oyuncu yazdiramiyoz mu avrupaya
aha duyum geldı senpire bilir cünkü bizim fotocu
Adam boks anreneörü.Galatasaray Maçlar'ının olduğu günler izin aldığı için böyle üst üstte çalıştırıyolar..Yeni mi uyandin![]()
Saçmalık. Benim yazdırdıgim oyuncu sezonu kapattiYok her turlu 3 oyuncu
ne kolpa dostumUlan hepsi kolpa 2 milyon Euro çok mu geldi. onunuze gelene bir sürü para veriyorsunuz
Ben birtek samiyenhabere inanırım gardasne kolpa dostum
biyogala paylassak begenirsiniz
Evet espresso yaptim, kendime geleyimYeni mi uyandin![]()
Yaza bu paraları alıp dursun gönderip, ET getirdik mi CL şampiyonluğu gelir miThe Marzio güvenilir biri mi
zanolo 10 maçta en az 30 dk oynarsa 15.5 iyi bi deal o zmn
Bu adam bile elit halinden çıktı sizin yuzunuzdenZaniolo insan utanır artık ya senin yollayacağız diye millet matematik profesörü oldu şu şartları karşıla da herkes yoluna baksın.
İtalya haberlerinde güvenilir. Bu gün oynayacakları maç herhalde sayılmaz. O yüzden 9 maçta en az 30 dakika oynamalı. Fio'da bence Gudmonsson'u kesebilir Zaniolo ciddi sakatlıktan çıktı çünkü Gudmonsson ve sanırım iyi durumda değil şu an.The Marzio güvenilir biri mi
zanolo 10 maçta en az 30 dk oynarsa 15.5 iyi bi deal o zmn