Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
torreirayı kesmek istemiyorrrrrrrrrrrrr

toreyra muslera icardi

Yalnız 3'lü oynarsak orta stoper Ndayishimiye fena olmaz hem 4'lü dönersek 6 numara ve stoper oynar.

En son form durumunu takip edenler ne durumdaydı yorumlarsa daha iyi olur.

Nice sakat olmadigi an hep ilk 11de oynatan ve bir kac macta kaptanlik yapan adami, transfer döneminin son günlerinde niye bize yolluyor?

Sırf lemina gelmesin diye işi yokuşa süren Okan Burukdur!

Bu yönetim istediği herşeyi yapıyor ve alıyor!

kimseye bu şımarıklık verilmedi!

kimseye!

bu zenginliğimizi bu adamla heba etmemiz kanıma dokunuyor!
Düşüncelerime tercüman olduğun için teşekkür ederim. Okan neden Avrupa da kötü bir zahmet herkes baksın bi. İki maç var oyun oynadığımız. Halen onlarla övünüyo. Manchester yenmişiz Tottenham maçı. Aga o zaman Kopenhag Prag rigas Kiev molde vs kaç tane kötü maç var bunlarıda söyle de anlayalım. Üstüne yabancı hocalar seni neden bu kadar çözüyo acaba. 8 kişi hücum ceza sahası içinde 3 stoper arasında tek forvet... Bana bunuda anlat. 8 kişiyle hücum yaparken ceza sahası içinde neden 1 kişi var. Ve neden sadece içeri saçma sapan orta açıyoruz. Bu taktik filan değil. Hepsini geçtim angelinho aldırdın gitti. Seçtiğin bekler içler acısı. Aldırdığın adamların coğundan verim alamıyosun. Neden hatayı yenemedin.

Ndiaysmiye bu sezon 15 mac stoper oynamış.basaksehirde de stopere evrldi.boyle alternatif mi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt