- 3 Temmuz 2012
- 139.651
- 88.054
- 5.338
torreirayı kesmek istemiyorrrrrrrrrrrrr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lemina tabii ki daha iyidir de bence o kadar kötü değil ndashvasatın sözlük karşılığı topçu ndayişimiye. aman allah'ım ne olur lemina olsun.
siyahi mehmet topal'ı alacaklar. bomboş topçu yaw.
Lemina bunlara süttür çekmiş8taş açıklama yapmış.
beşiktaş: "Kulübümüzün profesyonel futbolcu Mario Lemina’yı transfer etmek için girişimlerde bulunduğu iddiasıyla yazılı ve görsel medyada yayımlanan haberler tamamen asılsızdır."
torreirayı yedek bırakmayım diye gidip stoper aldırıyor
yönetımınide ortasahada da oynar diyerek kandırıyor sir buruk
@Veli BaltacıDüşüncelerime tercüman olduğun için teşekkür ederim. Okan neden Avrupa da kötü bir zahmet herkes baksın bi. İki maç var oyun oynadığımız. Halen onlarla övünüyo. Manchester yenmişiz Tottenham maçı. Aga o zaman Kopenhag Prag rigas Kiev molde vs kaç tane kötü maç var bunlarıda söyle de anlayalım. Üstüne yabancı hocalar seni neden bu kadar çözüyo acaba. 8 kişi hücum ceza sahası içinde 3 stoper arasında tek forvet... Bana bunuda anlat. 8 kişiyle hücum yaparken ceza sahası içinde neden 1 kişi var. Ve neden sadece içeri saçma sapan orta açıyoruz. Bu taktik filan değil. Hepsini geçtim angelinho aldırdın gitti. Seçtiğin bekler içler acısı. Aldırdığın adamların coğundan verim alamıyosun. Neden hatayı yenemedin.Sırf lemina gelmesin diye işi yokuşa süren Okan Burukdur!
Bu yönetim istediği herşeyi yapıyor ve alıyor!
kimseye bu şımarıklık verilmedi!
kimseye!
bu zenginliğimizi bu adamla heba etmemiz kanıma dokunuyor!
Bunun yerine tsden mendy almak daha mantıklı değil miyaşlı istemez türk istemez 26 yaşında yabancı istemez
kardeşim sana jüpiterli topçu mu getirecez