Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.173
- 51.174
- 3.683
Bu dediğim oyuncu hakkında güzel haberler gelmeye başladıAkşam saat 9-10 gibi 1 defans oyuncusunun adını çıkmasıı bekliyom haber olarak ben yav![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu dediğim oyuncu hakkında güzel haberler gelmeye başladıAkşam saat 9-10 gibi 1 defans oyuncusunun adını çıkmasıı bekliyom haber olarak ben yav![]()
@Alper Altunbizim cidden paramız yok galiba
Denzel KWP nin alternatifi miymişAl muhabirleri vur yöneticilere. Biz bu yönetimle iyi gidiyoruz valla
Lemina tam ihtiyacımız olan profil, 6-8 numara stoper oynuyor. Bu yönetim bundan iyisini asla bulamaz. İlk 11 oyuncusuydu, hocasıyla kavga etmese ayrılmazdı zaten ordanLemina'ya hayır demeyiz fakat bir itelenme mevzusu da var gibi. Jacobs'lar Jelert'leri yönetim yaptı bir de biz yapalım ne var deniyorsa ona da eyvallah tabi.
Batakta eş lazımmışMertens iyi çıktı diye 35 lik adam alma aşkı nedir? Okan kendine akran mı arıyor?
Oynatana yaşın 1 önemi yok kanks yavMertens iyi çıktı diye 35 lik adam alma aşkı nedir?
Bjk istemiştir lemina defol demiştir olay doğrudur biz bitirmişizdiz çalım yedi olmasın diye o açıklamaSamiyen vs jk
morata
lemina
trippier
arabistan takımı transferleri gibi olmuyor mu
en azından 2 30 üstü 2 genç yapsaydık çaçua maçua