Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olm futbol piyasasıyla TL kurunun ne alakası var2021 de Euro 10,4 ₺ miş
Şuan 37 ₺.
Mevcut kura göre 2 olan şuan 7.4 milyon gibi düşünebiliriz.
Ama yine de ithalat ve ihracatın merkez bankası kuru baz alınarak yapıldığından da pek emin değilim
İyi mi heçaçua 1e1de herkesi hanımı yapmış gibi duruyor. Gelene geçene buyur diyen veya kartlık faul yapan kaan ayhandan sonra bize nasıl tatlı gelir kim bilir
sakatlık ve formsuzluk durumunun olmadığı, mental olarak da herkesin ideal olduğu senaryo için yazdım öyle.Ben yunusu (gerekli dersi almadığı sürece) as yazmazdım.
Sanchez Nelsson Apo
jackson Lemina Torreira Bay
Sara
Osimhem Morata
24 macta 3 gol 4 asistBu maximin son yıllarda en fazla kıskandığım transfer olmustu diyebilirim mallar bir türlü kullanamadı
Gitmesi çok iyi oldu
Biz ne oynicaz anlayan varmı?bu jackson denilen herif fiziksel olarak iyi olabilir ama tekniği kötü duruyor
Boey'in top tekniği mükemmeldi sadece son hareketleri kötüydü o da karar verme sorunu
Övüyorsunuz da hani belirteyim, hızlı adamda gittikçe karar verme düşer zaten, Trippier gelse nokta paslarıyla coşturur mesela, trade off da tam bu noktada devreye giriyor.
Ndayishimiye ısı haritası
![]()
Orada oyuncuyu biz almayacaktık Eyüp ya da bir menajerlik firması alacaktı, Murat Özkaya idi sponsor olan. Resmi olarak o bedeli veremiyordun ya da fahiş fiyata satacaktık Erencan'ı.
Hatta sonrasında Boupendza için denendi o sponsorluk bedeli.
Olm futbol piyasasıyla TL kurunun ne alakası var
Sana euro bazlı konuşuyorum ben, ŞL gelirleri aynı, Avrupa'da bilet fiyatları aynı, yayın gelirleri aynı, burada futbolcu enflasyonu ya yeni bir pazardan çıkar ya da iyi oyuncu çıkmamasından.
Yükselen tek şey bireysel zenginler daha çok piyasaya girdi ve Araplar belli sayıda oyuncuyu aldı, dönemsel bir enflasyon var.