Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rennes geçen yaz jacksonu istemis ve bonuslarla 10 milyon önermiş

Samiyenin teklif dediği bilgi almak vs mi acaba ya, Di Marzio bilgi aldı diyor, samiyen resmi teklif. Söz konusu İtalya olunca Marzio dikkate almak daha doğru olur diye düşünüyorum. Yani samiyenin haberlerde sıkıntı var, ilgi ve teklif vs faklı şeyler.

Kieran Trippier GIF by Mashable

Samiyenin teklif dediği bilgi almak vs mi acaba ya, Di Marzio bilgi aldı diyor, samiyen resmi teklif. Söz konusu İtalya olunca Marzio dikkate almak daha doğru olur diye düşünüyorum. Yani samiyenin haberlerde sıkıntı var, ilgi ve teklif vs faklı şeyler.

yok resmi demek isler olumlu demek

Haberler daha geç gidiyordur belki Di Marzio’ya.

Samiyen kulüpten bilgi alıyor ama

Tripiyer müthis bek ama yasindan dolayi sicak bakmiyom

Cikan sag bekler arasinda o Isvecli sag bek dogru profil gibi. Okan hocamiz yine yanlis transferler pesinde.

hem anadolu takımları şuan daha güçsüz hem de biz tarihin en pahalı kadrosuyla mücadele ediyoruz ama hala yok 102 puan,şöyle rekor diyorlar, o maçların çoğunda ölüp ölüp dirildiğimizi,50 tane geçiş yiyerek zar zor tek farklı kazandığımızı hatırlamıyor mı acaba
Hep bunu dedim 2 senedir. Anadolu kulüplerini bu kadro ile bu şekilde yeniyosak sorun nerde belli. Dalga geçtiğimiz jesus hakem ittirmeside var eyvallah ama kaç tane anadolu takımına bk gibi kadro ile fark attı. Biz kabız oyunla zar zor kazandık

bende tripyere degistirmek üzereyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt