Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelsson+ Jelert(kiralık) verelim versinler bize. Jelert'te orada süre alır almazsa bile İtalya'da güçlendirirler onu.O herife 10m verilmez. Duz bir oyuncu gibi duruyor.
Samiyenin teklif dediği bilgi almak vs mi acaba ya, Di Marzio bilgi aldı diyor, samiyen resmi teklif. Söz konusu İtalya olunca Marzio dikkate almak daha doğru olur diye düşünüyorum. Yani samiyenin haberlerde sıkıntı var, ilgi ve teklif vs faklı şeyler.
Haberler daha geç gidiyordur belki Di Marzio’ya.Samiyenin teklif dediği bilgi almak vs mi acaba ya, Di Marzio bilgi aldı diyor, samiyen resmi teklif. Söz konusu İtalya olunca Marzio dikkate almak daha doğru olur diye düşünüyorum. Yani samiyenin haberlerde sıkıntı var, ilgi ve teklif vs faklı şeyler.
Osayi'yi beğenenler bunu da beğenir.O herife 10m verilmez. Duz bir oyuncu gibi duruyor.
Hevesini de almış olur.Bu arkadaşı İtalya'da takım başı yarım sezonu 2-3 milyondan gezdirsek iyi bir gelir kapısı olur bize.
gs eğer bek almazsa
benden trippier :/
Hep bunu dedim 2 senedir. Anadolu kulüplerini bu kadro ile bu şekilde yeniyosak sorun nerde belli. Dalga geçtiğimiz jesus hakem ittirmeside var eyvallah ama kaç tane anadolu takımına bk gibi kadro ile fark attı. Biz kabız oyunla zar zor kazandıkhem anadolu takımları şuan daha güçsüz hem de biz tarihin en pahalı kadrosuyla mücadele ediyoruz ama hala yok 102 puan,şöyle rekor diyorlar, o maçların çoğunda ölüp ölüp dirildiğimizi,50 tane geçiş yiyerek zar zor tek farklı kazandığımızı hatırlamıyor mı acaba