Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ritim yakalamak lazım bombalar ardı ardına patlamalı

Jakobs 2 maç üst üste oynayamaz. Aşil tendonunda kısmı hasar nedir saçma sapan sakatlıkları var herifin
O kadar rezil transfer dönemlerinden sınra Jakops transferi tam bir kepazelikdir.Yönetim ve okan buruk bunun bonservisini cebinden vermelidir.

Tüm bunlara rağmen çıkan isimlere bak 35 yaşındaki trippier ve ndayişhimiye..
Yorumlara bakıyorum böyle yönetimlerin başımızda olması çok normal.

Bu gün itibariyle artık transfere bile gerek yok. Bu sezonun şampiyonunu belirlemişler çoktan Tff- Mhk- Medya bilmem kimi ben bu kadar bir takımın açıkça desteklendiği el birliğiyle maç kazandırıldığı bir lig daha önce görmedim. Şike yaptıkları sene bu sezonun yanında şirinler gibi kalır.

Di Marzio Verona'nın sağ beki için 10 milyon euro istediğini söylemiş..

Bu gün itibariyle artık transfere bile gerek yok. Bu sezonun şampiyonunu belirlemişler çoktan Tff- Mhk- Medya bilmem kimi ben bu kadar bir takımın açıkça desteklendiği el birliğiyle maç kazandırıldığı bir lig daha önce görmedim. Şike yaptıkları sene bu sezonun yanında şirinler gibi kalır.
Bak tamam az bişi art niyetli olsa hakem yine puan kayberdi bu şerefsizler. Yani az bişey diyorum az bişi art niyetli. Lan tamam satılmışsınızda bukadar da belli etmeyin. Ömrümde bukadar açık net şike görmedim.

Gerekli transferler yapilmali, sonrada döve döve sampiyon olunmali!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt