- 23 Ocak 2019
- 25.494
- 33.171
- 2.273
KCD oynuyorum, haber gelirse takipteyim burayıKimse yok mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KCD oynuyorum, haber gelirse takipteyim burayıKimse yok mu
O kadar rezil transfer dönemlerinden sınra Jakops transferi tam bir kepazelikdir.Yönetim ve okan buruk bunun bonservisini cebinden vermelidir.Jakobs 2 maç üst üste oynayamaz. Aşil tendonunda kısmı hasar nedir saçma sapan sakatlıkları var herifin
9 kişiden son 5 dakka it gibi titrediler. Normal demiyorum az bişey art niyetli bi hakem olsaydı bile bu şerefsizler alamaz puan muan bu ligdeAdamlar tıpkı kendileri kazanmış gibi seviniyorlar lan
Bak tamam az bişi art niyetli olsa hakem yine puan kayberdi bu şerefsizler. Yani az bişey diyorum az bişi art niyetli. Lan tamam satılmışsınızda bukadar da belli etmeyin. Ömrümde bukadar açık net şike görmedim.Bu gün itibariyle artık transfere bile gerek yok. Bu sezonun şampiyonunu belirlemişler çoktan Tff- Mhk- Medya bilmem kimi ben bu kadar bir takımın açıkça desteklendiği el birliğiyle maç kazandırıldığı bir lig daha önce görmedim. Şike yaptıkları sene bu sezonun yanında şirinler gibi kalır.
fbliler hakem kadar gayret göstermedi, heriflerin 1 puanı değil 3 puanı çalındı resmen9 kişiden son 5 dakka it gibi titrediler. Normal demiyorum az bişey art niyetli bi hakem olsaydı bile bu şerefsizler alamaz puan muan bu ligde
Gerekli transferler yapilmali, sonrada döve döve sampiyon olunmali!!Bu gün itibariyle artık transfere bile gerek yok. Bu sezonun şampiyonunu belirlemişler çoktan Tff- Mhk- Medya bilmem kimi ben bu kadar bir takımın açıkça desteklendiği el birliğiyle maç kazandırıldığı bir lig daha önce görmedim. Şike yaptıkları sene bu sezonun yanında şirinler gibi kalır.