- 30 Ağustos 2009
- 30.250
- 20.231
- 2.593
O zaman daha yüksek sesle NKFVAS
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normal bir hakemle Ramaparka tastas gece gece gömeriz bu malları. Çok ama çok kötü takım bu şerefsiz şikecilerfb çok boktan transferler yapmış her zamanki gibi
Skriniar bekini döndüremiyor, Talisca bitik
Hakem de her zaman kurtaramaz bunları
Yapsa nolur, ciddiye alan mı var. Bu piçlerin amacı taraftarı sokağa dökmek, koç ve acun tüm ülkenin beka sorunudur.açıklama yapsın yönetim uyuma bugünb o hacıosmanoğlunun kellesini alın
Biz niye bu saçmalığı izliyoruz artık çok daha ciddi sorguluyorum.
Lig'de Galatasaray Maç'ı dışında uzaklaşmak gerek reisBu Maç'ı izleyip niye sinirleniyosunuz ki.Çok keyifli Maçlar var bu Maç'ta Fb puan alamazsa keyifleniriz takip edilecek 1 Maç değil bence![]()
Fener macina izleyen var hala forumda haahahha
akillanmasiniz
Yöneticimiz transferin son günlerinde izliyor biz izlemişiz çok mu, dostuna yakın olcan düşmanına daha da yakın olcan, burada düşman TFF, şikeciler falan değil onlar kim köpek düşman olcak bizeFener macina izleyen var hala forumda haahahha
akillanmasiniz
erinç kendine yazık ediyor
Bize vermesinler reis, biz 2 m euroluk sözleşme imzalayalım üstünü bunlar reklamda oynatarak versinVersinler parayi
Para sen nelere kadirsin
Oğlum ben izlemedim 1 dk bile yine sinirim bozuldu..Ortalık ayağa kalkmış yine heriflerin geride olup da şöyle rahat yenildiği tek maç yok 3 senedir ..Bizim 3-0lik maçlar hariç ..
fener gerideyse herşey mübah oluyor