Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elestirilerimiz olacak hocaya yonetime ama kardesim su karşıdaki 2 teröristin karşısında desteğimizi de verelim

adamlar futbolda terör estiriyor görmüyor musunuz
Tam olarak bunu diyorum işte yönetiminde okanında hataları çok fazla ama vallahide bunların yanında melekler bu sezon kesinlikle sahip çıkışmalı

Tamam işte bizde ezelim bunları hakem engellerse birşey demem zaten.
Biz her maçı sinir stresle penaltımız falan verilmeden kazanıp yüksek efor gösterip sakat verirken bu şerefsiz evlatları güle oynaya kazanıyor.

Neyin motivasyonunu koruyacaksın böyle böyle, şu maçı izleyen oyuncu böyle ligin sülalesine sokayım deyip gitse kim ne diyebilir

GizghuIXUAA8Iqt

skrinia bugün bildigin oyun kuruculugu üstlendi kilit paslar verdi, cözemedim bu herifi

Biz her maçı sinir stresle penaltımız falan verilmeden kazanıp yüksek efor gösterip sakat verirken bu şerefsiz evlatları güle oynaya kazanıyor.

Neyin motivasyonunu koruyacaksın böyle böyle, şu maçı izleyen oyuncu böyle ligin sülalesine sokayım deyip gitse kim ne diyebilir
Yapmak zorundayız bırakalım mı bunları koruyorlar diye. Sahada ezip agizlarina etmeliyiz. Ben o acurun suratını gormek istiyorum.fena halde bilendim bunlara Kero admirim. Gerçekten sinir bozucu şekilde kollaniyorlar. Bizde artık sağlam oynayıp bunları ezecegiz başka yolu yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt