Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pskolojik darbe için solbeke El Hadji Malick Diouf da 16..20. milyon euro ya bitir sağbeke Verona dan tchatchoua yı bitir 8..9 milyon euro.

bak şampiyonluk nasıl geliyor

Bugünkü maç camiayı kenetledi demerbay Berkan Muslera kimseye kizmam artık
İğneler kollanıyor diye bunların her maç sıçıp sıvamasınıda kabullenemeyiz hocam yok öyle bir şey. Muslera için haklı olabilirsin ama berkan ve demirbay denen ikilinin artık kötü oynama hakkı falan yok onu gececekler, bu ikilinin camiada bir kredisi falan yok

Bu maç soruşturulmalı. Tag mı açılcak nolcak bişileryapmak lazım, bu maç net araştırılmalı. Satılmış tff değil, Uefa araştırmalı. . Çünkü için içinde tff de var.

ben futbolu bırakacaktım @Alper Altun izin vermedi
Forum bilgilerini ele geçir de forumu imha edelim herkes kurtulsun.

Abi cidden bak toplu olarak beyin sağlığımız için parası neyse toplayalım kurtulalım bu işten.

Forumu engelliyorum, şifremi random yapıyorum giremeyeyim diye herhangi girmiş olduğum bir cihaz bir yere otomatik kaydetmiş oluyor.

Yoruldum ya vallahi bak beni banlasanız gizliden girer yorumları okurum. Geri zekalı bir forum bağımlısının tekiyim de çünkü.

Bezdim bu ülkeden cidden

İsrail takımı rakibi olsa İsrail takımını tutarım bunları tutmam
Koç İsrail’in kendisi olduğu için, koçun fenerini ile İsrail Takımı karşılaşsa, feneri de (Fenerbahçe’yi demiyorum, koçun feneri) İsrail takımını da tutmam. Bu ülkenin içindeki İsrail uru koç’tur. gazeteci yazar Serdar Arseven Fenerbahçeli olduğu halde koçun başkan seçilmesi ile feneri bıraktığını belirtiyor; neden acaba?

daha geçen hafta kutucu geldikten 1 gün sonra oynamadı mı

baydı bu geyik gerçekten artık takımından gelen hazır oyuncuyu niye oynatmasın

ziyech al ndombele al zaha al adamlar ölü neyini oynatacan gelir gelmez
Yunus les atarken 11 baslatip son 15dk soktu ahmedi haklisin hemen sans veriyor

Yazinin devamini da alintilayip cevap verseydin. Malum son 3-4 mactir butun maclarin ilk yarilarini cöpe atiyor hocamiz

Yunus les atarken 11 baslatip son 15dk soktu ahmedi haklisin hemen sans veriyor

Yazinin devamini da alintilayip cevap verseydin. Malum son 3-4 mactir butun maclarin ilk yarilarini cöpe atiyor hocamiz
ona diyecek bir şey yok yaw haklısın o kısma cevap verdim sadece

öyle bir şey yok çünkü

Bu gece fener lehine yapılan şikeyi gördükten sonra acaba transfer yapmasak mi diyorum.Cidden bu sene bizi şampiyon yapmayacaklar,sanki para harcamaya gerek yok.

Fb’nin atletizmi zaten sıfıra yakında şimdi Maximin, Osayi, Oosterwolde falan da yok,
kaplumbağa hızında hantal hımbıl bir takım hüviyetindeler Mourinho’nun eline sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt