Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aması filan yok Avrupa'ya önem veren teknik heyette, yönetimde benim için hiçbir şeye eşittir.

Bunların soyunu, sopunu kurutana kadar şampiyonluk yüzü göstermeyip kafalarına vura vura ambargo koymalıyız üst üstte 15 şampiyonluğu Avrupa ligine tercih ederim en azından çocuklarımız, torunlarımız rahat eder onların döneminde Avrupa'ya konsantre olurlar.

Morata'nın sahiplenici tavrı çok değerli, inşallah göstereceği performansla da iz bırakır. Transferi önem sırasına binaen arafta kalınan bir hamle oldu ama sevdim bu adamı ben.

Şu çocuklar evde çığlık atıyordur muhtemelen morata beni takip etti diye

Bunlara en buyuk cevap çat çat transferleri indirecen bugun, bak bakalim donlarina nasil siciyorlar

Ama baba nerde o yönetim

Derhal istifa etmeliler derhall!!

Morata'nın sahiplenici tavrı çok değerli, inşallah göstereceği performansla da iz bırakır. Transferi önem sırasına binaen arafta kalınan bir hamle oldu ama sevdim bu adamı ben.

Maşallah. Osimhen gibi müthiş bir karakter izlenimi verdi gelir gelmez

ben hicbir zaman sampiyonlugu kucumseyen mesajlari anlayamiyorum zaten. 28 kere ust uste sampiyon da olsak 29. sene 1. hafta konya macinda hayvansal tribun baskisina devam ya.

yazin random yururken bir yerlerde asilmis sampiyonluk bayragi gorme hazzi gibisi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt