Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?Salı günü yanar buralar, bol bol uyuyun arkadaşlar kesin bilgidir, duyum değil!
ah ulan kanteMilinkovic-Savic'i getirin.
Burhan Can Terzi: "Orta saha transferinde Suudi Arabistan'dan birkaç fırsat transferi olabileceğini duydum."
Lamelanın füzesinden yer gök sallanmıştır orda bugünforumda yunan var mı
yanardag patlayacak denılıyor
g.t yasakli kaynak rtasSalı günü yanar buralar, bol bol uyuyun arkadaşlar kesin bilgidir, duyum değil!
eren şart rotasyon icinEren'i istiyormuşuz hala, son kez görüşme olacakmış, taksitli ödeme planı sunacaklarmış.
3m den fazla veren enayidirEren'i istiyormuşuz hala, son kez görüşme olacakmış, taksitli ödeme planı sunacaklarmış.
kessie'yi diyor da o herif 46 yaşında falandırMilinkovic-Savic'i getirin.
Burhan Can Terzi: "Orta saha transferinde Suudi Arabistan'dan birkaç fırsat transferi olabileceğini duydum."
Jelert'in bonuslar gerçekleşmediği için 9 şu an için bonservisi ve bazı haberlere göre 7 vermişler satmamışız.Morata'nın net maaşı €4.5m idi bizde de €6m olması normal
Milan'ın bulmuşken €6m bons çıkarması da normal
fakat bu transferin maliyetini makul falan yapmıyor
netçede Milanlılar da göbek attı bir nebze
Jelert'i daha 6 ay önce 11m'ye aldık biz şimdi 6 verene bırakmaz mıyız
Kante miMilinkovic-Savic'i getirin.
?
Şöyle şeyler yapmayın ya doğru düzgün yazın ya da hiç yazmayın.
Dursun düzeldiJelert'in bonuslar gerçekleşmediği için 9 şu an için bonservisi ve bazı haberlere göre 7 vermişler satmamışız.
Orta sahada geziyordu yavangelino fln yazmayın
bu adam rakip kontraya cıkarken stopere yaklasıp bölgesini boşaltıyordu