Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stopere laporte veya pavlovic gelecek
Beke çaçua
Orta sahaya lemina muhtemelen

Ama biz Avrupa’ya kimi yazacağız cidden lemina dışarıda kalacak muhtemelen morata mecbur yazılır stoper ve bekide yazmak zorundayız
öyle miymiş

Stopere laporte veya pavlovic gelecek
Beke çaçua
Orta sahaya lemina muhtemelen

Ama biz Avrupa’ya kimi yazacağız cidden lemina dışarıda kalacak muhtemelen morata mecbur yazılır stoper ve bekide yazmak zorundayız

Kanat ve 10 numarada kim oynayacak ? Mertens, Barış ve Yunus şimdiden 30 maçı geçti.

nelsson işi resmileşirse (öyle duruyor) - bide hastasıyım , millet trasnfer olacak adamını oynatır (ajax mesela ... kaanı bitirdi adam girince) biz aman canım çocuk istiyor gelmesin, transfer olcak zaten gibi işler yapıyoruz.

her nesye stoper alacağımız kesinleşti böylece (umarım..)
en kötü stoper + leminayla bitirmeliyiz

bek işi nelsson gidişiyle bende soru işareti olarak kaldı şu an.

10 numara ve kanat lazımken neden stoper ve bek peşinde koşuyoruz ?

Çünkü orayı da eksilttik.

5 takviye lazım aslında ama yazabileceğimiz 3.

Avrupa planlaması sıkıntılı olacak her türlü.

Morata -> İcardi boşluğunu doldurur.
Stoper -> Nelsson boşluğunu (üçlü oynayacaksak yedeği yok Kaan bile stoper olsa)
Kanat Bek -> Sallai yerine eklenir o yüzden kanatlarda da oynayan biri olmalı.

nelsson işi resmileşirse (öyle duruyor) - bide hastasıyım , millet trasnfer olacak adamını oynatır (ajax mesela ... kaanı bitirdi adam girince) biz aman canım çocuk istiyor gelmesin, transfer olcak zaten gibi işler yapıyoruz.

her nesye stoper alacağımız kesinleşti böylece (umarım..)
en kötü stoper + leminayla bitirmeliyiz

bek işi nelsson gidişiyle bende soru işareti olarak kaldı şu an.

Bek de oynayabilen stoper de olabilir o zaman.

Pavard mesela cuk oturur. Ama çok zor.

kesinlikle öyle çünkü stoper yolladın, alacağın stoperi yazacaksın 1
Moratayı yazacaksın 2

Lemina / bek ? / Sallai / Kutucu dan 3 tanesi zaten dışarıda kalacak - planlamaya bak yav.

Bek de oynayabilen stoper de olabilir o zaman.

Pavard mesela cuk oturur. Ama çok zor.
eyvta spesifik bir profil, bulsan bile sana kaça patlar allahbilir.

yönetime güvenim olsa bekleyip görelim derimde , ne yaptıklarını tam kimse anlamadığı için muallaktayım.

dün o kadar büyük bi rezillik yaşandı ki şerefsiz oğlu şerefsiz medya bu komik penaltıyı meşrulaştırmaya çalışıyor herkes penaltı demiş

çünkü hiçbir şekilde kurtarırı yok bu işin
Bizim maçlarda uydurdukları penaltı ama VAR karışamaz gibi şeyler dememişler mi?

Çok net söylüyorum hakemin saha içinde penaltı vermediği o pozisyona hiçbir Avrupa maçında VAR müdahale etmez. VAR karışacağı pozisyon Amrabatın kırmızı görmesi gereken pozisyondu. Ama öyle bir işi dek getirdiler ki tam tersine döndü.

Maçın 2.yarısı erken kopar diyorlardı, onu da beceremediler. Bu sefer hakem -normalde bu tip konularda tüm hakemlerimi tolere eder- Ghezzal'ı attı.

En büyük sorunlardan birisi ise hadi penaltıyı verdin sarı kartı nasıl gösterirsin? Adamın ilk sarı kartı da çok ucuz.

eyvta spesifik bir profil, bulsan bile sana kaça patlar allahbilir.

En az 20 lazım.

Verecekler herhalde parayı oralara harcayacağız.

Öne Morata için çok harcamadık. Keza Ahmet de öyle.

Keşke imkan olsa da Pavard olsa direkt.

%5 de olsa Gardi yapar belki diyorum.

Çünkü orayı da eksilttik.

5 takviye lazım aslında ama yazabileceğimiz 3.

Morata -> İcardi boşluğunu doldurur.
Stoper -> Nelsson boşluğunu (üçlü oynayacaksak yedeği yok Kaan bile stoper olsa)
Kanat Bek -> Sallai yerine eklenir o yüzden kanatlarda da oynayan biri olmalı.

Barış, Yunus ve Mertens patlamak üzere 30 maçı geçtiler. Stoper ve bekte eksikte olsa oynayabilecek birileri var. Savunma idare eder hücum idare etmez gol atamıyoruz tıkandık. Bu şartlarda avrupada ilerlemek zaten mümkün değil bu kadro 3 kulvarda gidemez acilen avrupa ve kupadan elenmemiz lazım.

bu üyemiz efsane

IMG_0683.webp

kesinlikle öyle çünkü stoper yolladın, alacağın stoperi yazacaksın 1
Moratayı yazacaksın 2

Lemina / bek ? / Sallai / Kutucu dan 3 tanesi zaten dışarıda kalacak - planlamaya bak yav.

Lig'de Avrupa dönüşlerinde rotasyon yapacağız artık yapacak bir şey yok.

Lemina gelirse atıyorum Torreira dinlendirilebilir ya da en azından 60'ta çıkar Lemina girer.

Sallai lig kadrosunda bile sırıtıyor ben yok sayıyorum btw.

Kutucu da Avrupa'da olmaz bu sene hazırlık dönemi gibi büyük takım için bana göre.

Lemina ya da orta saha her türlü sıkıntı olacak aslında Avrupa'da asıl lazım üçlü dinamik orta saha ligden daha çok ama yapacak bir şey yok.

Şu an en öncelikli stoper gibi duruyor üstad

nelsson da gitti

Nelsson giderse yerine adam alınabilir ama diğer eksikler karşısında yine de öncelikli değil. Zaten doğru düzgün oynamadı Nelsson. Transferde öncelik sıralaması doğru yapılmıyor. Bizi buraya kadar bek ve stoperler getirmedi. Beksiz şampiyon olabiliriz ama hücum hattındaki eksiklik şampiyonluğu kaybettirir. Tıkandık gol atamıyoruz.

Lig'de Avrupa dönüşlerinde rotasyon yapacağız artık yapacak bir şey yok.

Lemina gelirse atıyorum Torreira dinlendirilebilir ya da en azından 60'ta çıkar Lemina girer.

Sallai lig kadrosunda bile sırıtıyor ben yok sayıyorum btw.

Kutucu da Avrupa'da olmaz bu sene hazırlık dönemi gibi büyük takım için bana göre.

Lemina ya da orta saha her türlü sıkıntı olacak aslında Avrupa'da asıl lazım üçlü dinamik orta saha ligden daha çok ama yapacak bir şey yok.
katılıyorum lemina (ismi geçtiği için lemina diyorum - o bölge aslında kastettiğim ) avrupa için şart...belini kıramadığımız bütün maçlarda oyunu tutan adam olur.

Bizim maçlarda uydurdukları penaltı ama VAR karışamaz gibi şeyler dememişler mi?

Çok net söylüyorum hakemin saha içinde penaltı vermediği o pozisyona hiçbir Avrupa maçında VAR müdahale etmez. VAR karışacağı pozisyon Amrabatın kırmızı görmesi gereken pozisyondu. Ama öyle bir işi dek getirdiler ki tam tersine döndü.

Maçın 2.yarısı erken kopar diyorlardı, onu da beceremediler. Bu sefer hakem -normalde bu tip konularda tüm hakemlerimi tolere eder- Ghezzal'ı attı.

En büyük sorunlardan birisi ise hadi penaltıyı verdin sarı kartı nasıl gösterirsin? Adamın ilk sarı kartı da çok ucuz.
ben AVAR olarak atadıkları şerefsizlerin yabancı hakemleri etki altında bıraktığını düşünüyorum

direkt yabancı hakeme müdahale edemezler bence

Bats 'tan çıkamıyoruz sanırım, öyle duruyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt