Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoper yolladık, hala ses yok gelende. Bu kadar plansız olunmaz ya.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bugün antep maçı daha çok beraberlik kokuyor

ondan sonra izleyin cümbüşü

Ozan Kabak adının hiç geçmemesi de garip.

Altyapıdan yetişme olarak UEFA için çok önemli hamle olurdu.

Üçlü oynuyor yıllardır çocuk bir de.

Ozan Kabak adının hiç geçmemesi de garip.

Altyapıdan yetişme olarak UEFA için çok önemli hamle olurdu.

Üçlü oynuyor yıllardır çocuk bir de.
Sakat hala. En erken yaza düşünülür. Eğer Jakobs'a oda arkadaşı arayıp tedavi masraflarını üstleneceksek adamlar şu son günde yollayabilir bize.

Yav ben salalim demiyorum ki. Ama nelssonu göndererek bence salmis gözukuyoruz. 3 ekleme isinin 1ini bos yere stopere yapacaz simdi, onca eksik bölge varken
öyle dedin demiyorum zaten yav.

hata yapmış oluruzu genel söyledim. Dediğin gibi ama "aman sakın lig kaçmasın , CL ye gideceğiz işin ucunda banko 30 M + para var" moduna girebilirler. Young Boys'u ciddiye almayıp elenen mantık bunu da yapabilir şaşırmam.

Köhn'ü göndermek dünyanın en aptal işiydi tabi yine biz o aptal işi yaptık.

Neden çünkü 3 milyon maaş almıyor. 400 bine oynuyordu hemen gönder yerine 3 milyon maaşlı adam al.

Elmalı ve sağ beki indiremeyen adamların yatacak yeri yokur, zerre utanmaları olsa çoktan istifa etmişlerdi (!)
Elmalı'ya gönlüm mantığım hiç razı değil yav.

boşa harcanacak para gibi görüyorum yalan değil.

Ben iyileşti sanmıştım.

Sene sonu için o zaman artık.
belki koşulara falan başlamıştır ama hiç yok piyasada bu sene zor gibi bence. bir de ozanın adele yapısı oldu olası zayıf bence, sürekli ufak tefek şeyler yaşıyor. o yüzden %100 hazırlanmadan sahaya sürmek istemiyor olabilirler

Köhn'ü göndermek dünyanın en aptal işiydi tabi yine biz o aptal işi yaptık.

Neden çünkü 3 milyon maaş almıyor. 400 bine oynuyordu hemen gönder yerine 3 milyon maaşlı adam al.
çok laf yedim adamı savunduğum için , keşke geri çağırsak.

Hala 4lu cikarsa diyecek birsey bulamam okana

Böyle çıkalım

IMG_7629.webp

Jelert'in ismi hiç bir muhtemel 11'de geçmediği gibi gideceklerin arasında bile yer almıyor. Yapacağınız işe turp sokayım, adamlar pişkin pişkin hala yetki sahibi ya.

uefanın bu saçma sapan kadro kayıt kuralı revize edilmeli

avrupa listesinde olan adam satılırsa yerine ek kontenjan gelmeli

futbol tamamiyle cahil cühela insanların elinde
Adamlar 25 kişilik hak vermiş. Sen 15 tanesini kulanırsan bu senin mallığın olur ki.

Uefa turnuvalarındaki 70 takım sorunsuz bir şekilde eklemesini yapıp devam ediyor bize geldi mi hatalı mı oluyor.

Orta sıra Premier lig takımı kadar maaş dağıtıyor adamlar kadroda maç başı 3 dakikanın altında süre alan oyuncular var.
4 oyuncuyu piri reis gibi pozisyondan pozisyona gezdiriyorsun gezen adamların toplam maaşı 4 milyon.
Kalan 70 milyon euro nerede kardeşim.

çok laf yedim adamı savunduğum için , keşke geri çağırsak.
Millet durduk yere gaza gelip çocuğu hedef tahtasına koydu. 3'lü oyunda zaten hiç sırıtmazdı üstüne performans alıp büyük paralara bile satabilirdik.

Bunlar geçen sene Dubois'i Başak'tan geri alamadı Werder'den nasıl geri çağırsınlar? Allah belalarını versin. Yıldım valla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt