- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
bugün antep maçı daha çok beraberlik kokuyor
ondan sonra izleyin cümbüşü
fener samiyene 4 veya 3 puan farkla gelir muht.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugün antep maçı daha çok beraberlik kokuyor
ondan sonra izleyin cümbüşü
ben de öyle bekliyorumfener samiyene 4 veya 3 puan farkla gelir muht.
Bijol mu?Udinese'deki stoperi mi aliyoruz yoksa?
isyanında haklı adam ama .Tuna kafayı okanla bozmuş yaw, hoca herifin ayarlarını bozdu iyice![]()
Gecende Alman bir site duyurmustu resmi teklif yaptigimizi.Bijol mu?
Kim dedi ki
Nelson olayı tam saçmalık zaten. Adamı sezon başında performansı yok diye sildi Okan paşamız. Şimdi bedavadan romaya gönderiyorlar. Yerine saçma sapan adam bakıyoruz.Yeni Pandev-Cemali transferi olur. Şu elemanın Nelsson'dan iyi olduğunu kim diyebilir? Adamı tanıyan yoktur bile.
Hepsi kovulacak hepsi, yönetiminden hocasına oradan Scout ekibine kadar.öyle olsun diye demiyorum yav Tuna 'nın mesajına itafen yazdım
Gecende Alman bir site duyurmustu resmi teklif yaptigimizi.
16/18 yaptik ligde ilk devrede allah askina daha ne olacak 18/18 mi olmaliydiisyanında haklı adam ama .
ligin ilk yarısında fikstür olsun her şey bizim lehimizeydi. çok kredi harcadı - en büyük şansı hala kulvarlarında devam ediyor olup ligde 1. kalmamız.
performans koyup çok daha iyi ve rahatta olabilirdik.
sürekli "karşı takımın verdigi xG istatistiği" saçmalığı , ne bileyim "geçtiğimiz sene istatistik şuydu , şu an bu , namağlubuz" tatavalarını çok kullanır oldu.
elestiri kulturu16/18 yaptik ligde ilk devrede allah askina daha ne olacak 18/18 mi olmaliydi
Uzun stoper istiyoruz çok net.
Skriniar
Vitik
Bijol
geçen isimler hep 1.88 ve üzeriydi.