Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
istatistik olarak bakmıyorum kesinlikle , ama o istatistiğide "sakin olun her şey yolunda" demecine ek konulması hoşuma gitmiyor.

18/18 olmamasının nedeni 3-0 dan 3-3 ve bitiremediğin 100 pozisyon olan Eyüp maçı. Avcuna aldığın puanı / skoru bırakma işi çok oluyor.

Oyun ile ilgili eleştirim benim - ordan zaten kadro yapılanmasına gidiyor ve yönetim de işin içine giriyor haliyle sırf hoca üzerinde kalmıyor o eleştirim , çünkü fikstüre bakınca düzeltmediğin her şeyin faturası çıkabilir bundan sonra.

Bir çok lig kapsamında "dişli" diye duran takım ile deplasmandayız - garip şekilde zaten deplasmanda daha iyi skor alıyoruz nasıl oluyorsa ligde ama.
Her maci kazanmak diye bir sey yok, hicbir zaman olmadi

One gecip de kaybedersin, 100 tane gol atip kazanamazsin, son dkda atip kazanirsin da. 40 mac var hepsinin hikayesi farkli

Yazın Nelsson ve Zaniolo dan 30 milyon euro gelir mi
nelsson başarılı olursa kerem gibi ederinden ucuza gitmiş olacak bana göre..

Zianolo'dan hiç umudum yok. Fiorentina'nın puan vs olarak kopmamış ve devam etmesi + zaniolo'nun katkı veriyor olması lazım ki oynatmak zorunda kalsınlar.

Zaniola'dan yazın 7 milyon € falan bonservis gelirse şükretmek lazım.

Kiralık bedellerle bonservis parasını çıkardık gibi. Üstüne max. 5 milyon kar yaparız dahasını beklemiyorum.

Her maci kazanmak diye bir sey yok, hicbir zaman olmadi

One gecip de kaybedersin, 100 tane gol atip kazanamazsin, son dkda atip kazanirsin da. 40 mac var hepsinin hikayesi farkli
oynamamız gerekeni oynayalım , kazanamayalım ona okeyim - "futbol bu her şey olur" o zaman eyvallah oluyor (belki eyüp beraberliğine bunu diyebiliriz bu arada)

ama paşa , rfs, malmö , kiev, hatay felaket.

tüm maçlar tottenham ya da fener deplasmanı gibi olsunda demiyrum tabi , bazen kötü oynarkende kazanman lazım işin içinde var düşme kalkma .(örnek : bodrum maçı)

sadece bu sezon özelinde kaybettiklerin , önündeki süreçte endişe yaratıyor. hocayı takımda az oyuncuya süre vermesi haricindeki en büyük eleştirdiğim nokta bu sezon oyunu tutamıyor takımı - kaç aydır böyle maalesef.

yoksa demiyorum "nasıl herkesi yenemiyoruz allah kahretmesin" gibi bir modum yok.

Iyki kiralık gitti nelson.fatih hocanın son yadigarindan gelecek parayi cere çöpe akitamayiz,şampiyon olalım yeni hoca gelince bakariz

Avrupa’da transfer dönemi kapansın da izleyelim bizimkilerin nasıl sıçıp batırdığını. Bir aydır bu 3-5 günde inanılmaz isimler getireceklermiş gibi bekliyorlar, göreceğiz bakalım.

Bunu yazacağım hiç aklıma gelmezdi Ramos futbolu bırakmadı değil mi? :red:

Son gün gösterişsiz bir şekilde Kerem ve Nelsson gibi oyuncuların yollanması plansızlığın en büyük göstergesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt