Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.849
- 18.946
- 1.188
Bedavaya vermisiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rezillik
Her maci kazanmak diye bir sey yok, hicbir zaman olmadiistatistik olarak bakmıyorum kesinlikle , ama o istatistiğide "sakin olun her şey yolunda" demecine ek konulması hoşuma gitmiyor.
18/18 olmamasının nedeni 3-0 dan 3-3 ve bitiremediğin 100 pozisyon olan Eyüp maçı. Avcuna aldığın puanı / skoru bırakma işi çok oluyor.
Oyun ile ilgili eleştirim benim - ordan zaten kadro yapılanmasına gidiyor ve yönetim de işin içine giriyor haliyle sırf hoca üzerinde kalmıyor o eleştirim , çünkü fikstüre bakınca düzeltmediğin her şeyin faturası çıkabilir bundan sonra.
Bir çok lig kapsamında "dişli" diye duran takım ile deplasmandayız - garip şekilde zaten deplasmanda daha iyi skor alıyoruz nasıl oluyorsa ligde ama.
nelsson başarılı olursa kerem gibi ederinden ucuza gitmiş olacak bana göre..Yazın Nelsson ve Zaniolo dan 30 milyon euro gelir mi
[Feramuz] 3’lü zaten 3 stoperle oynanir renkdaş [/Feramuz]Stoper alacaksak bile Nelsson'u göndermek salaklık. 3'lü oynayacağız, 3 stoperimiz var
Bari Emin Bayram da alınsın yabancı Stoper transferinden bağımsız olarak.
oynamamız gerekeni oynayalım , kazanamayalım ona okeyim - "futbol bu her şey olur" o zaman eyvallah oluyor (belki eyüp beraberliğine bunu diyebiliriz bu arada)Her maci kazanmak diye bir sey yok, hicbir zaman olmadi
One gecip de kaybedersin, 100 tane gol atip kazanamazsin, son dkda atip kazanirsin da. 40 mac var hepsinin hikayesi farkli
Sıkıntı orada gibi abi gelenler işte genelde gelmiyor.Gidene uzulmeyi biraktim artik, gelenler gelecekler muhim.
@P. Enis Sever düzeltti, bahsettiğim durum bizim için değil. Benim hatam.Yusuf gider kesin ama senin bu dedigine inanmiyorum acikcasi
Zaniolo sadece kiralık ücretlerinden bonservisini çıkardı. Üstüne bonservis de gelirse minimum katkıyla kar edilen bir oyuncu olacak.Yazın Nelsson ve Zaniolo dan 30 milyon euro gelir mi