- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
tam tersi olmalı bence öncelik.E dün Serhan Türk ve volkan kılıçda söyledi bunu.bu niye gec geliyo ?peters olmazsa Jackson gelecek dediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tam tersi olmalı bence öncelik.E dün Serhan Türk ve volkan kılıçda söyledi bunu.bu niye gec geliyo ?peters olmazsa Jackson gelecek dediler
Bence çok iyi ve top teknigi var,git gel yapiyo.kanat bek ve solbekte de oynayabiliyorBu Peters çok sıradan bir adam, gereksiz harcama
Her 6 ayda bir ayni mevkiye transfer arayan dunyada kac kulup vardir?Tam hocalik transfer seneye de sutlamak ister
Okan Buruk'u her konuda eleştiririm de oyuncu iletişimini asla eleştirmem. Elindeki oyuncu grubundan rekor şampiyonluklar çıkardı bu adam. Bu işler öyle basit değil. Seninle aynı parayı harcayan Beşiktaş'ın durumu ortada. Hakemler bir bıraksa Fenerin de durumu ortada diyebilirdim.Mevcut yönetim Galatasaray'ı pespaye etmistir beyler. Derhal o koltukları terk etmeliler. Şu süreçte ortaya çıkıp istifa daveti yapmayan her kongre üyesi bu rezilliğin ortağıdır. Okan hoca ise her ne kadar başarılı gözükse dahi insan ilişkileri ile sınıfta kalmıştır. Senin başkanın ali koç değil bizde holding takımı değiliz her istediğine para döküp oyuncu harcayalım. Şunca başarı içerisinde bu kopuklukları yaşatmak ciddi bir gerizekalılık gerektirir. Erden Timur'un mirasını yiyorsunuz!
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Jackson gelir inşallah abiHer 6 ayda bir ayni mevkiye transfer arayan dunyada kac kulup vardir?
Jackson'u almiyorlar gelse yeni Boey'imiz olur, neymis teknigi ust duzey degil sanki Boey'in ki ust duzeydi.
Yine Osimhen'in parası çıkmıyor :red:12 nelson
10 zaniolo hıyarı
5 köhn
32 barış
Anlaşamadığı herkesi mideye indiriyor dostum. Ben perde arkasının hiç süt liman olduğunu düşünmüyorum görüşünede saygı duyarım.Okan Buruk'u her konuda eleştiririm de oyuncu iletişimini asla eleştirmem. Elindeki oyuncu grubundan rekor şampiyonluklar çıkardı bu adam. Bu işler öyle basit değil. Seninle aynı parayı harcayan Beşiktaş'ın durumu ortada.
Orta yapabiliyor mu?Bence çok iyi ve top teknigi var,git gel yapiyo.kanat bek ve solbekte de oynayabiliyor
50 milyon euro bonservis. Gelir mi?Frinpong gelir mi
İşin ilginç tarafı ne zaman „He starts crying“ diye prompt versem Hatipoğlu koşmaya başlıyor bir tek Hatipoğlu’nda yapıyor bunuolm yha![]()

Okan Buruk'u her konuda eleştiririm de oyuncu iletişimini asla eleştirmem. Elindeki oyuncu grubundan rekor şampiyonluklar çıkardı bu adam. Bu işler öyle basit değil. Seninle aynı parayı harcayan Beşiktaş'ın durumu ortada. Hakemler bir bıraksa Fenerin de durumu ortada diyebilirdim.
O konuda fikrim yokta yapiyidur herhalde o gel gitte.premier lig istatistiklerinde iyiydi.en azindan yerden top ceviriyodur. Kendi taraftarı çok begeniyo zatenOrta yapabiliyor mu?