Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevcut yönetim Galatasaray'ı pespaye etmistir beyler. Derhal o koltukları terk etmeliler. Şu süreçte ortaya çıkıp istifa daveti yapmayan her kongre üyesi bu rezilliğin ortağıdır. Okan hoca ise her ne kadar başarılı gözükse dahi insan ilişkileri ile sınıfta kalmıştır. Senin başkanın ali koç değil bizde holding takımı değiliz her istediğine para döküp oyuncu harcayalım. Şunca başarı içerisinde bu kopuklukları yaşatmak ciddi bir gerizekalılık gerektirir. Erden Timur'un mirasını yiyorsunuz!

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Okan Buruk'u her konuda eleştiririm de oyuncu iletişimini asla eleştirmem. Elindeki oyuncu grubundan rekor şampiyonluklar çıkardı bu adam. Bu işler öyle basit değil. Seninle aynı parayı harcayan Beşiktaş'ın durumu ortada. Hakemler bir bıraksa Fenerin de durumu ortada diyebilirdim.

Lemina gelsin yav,torreira yedek düşsün.ya da icerde ve deplasmanda,işte derbide falan skoru alınca berkan ve demirbayi oyuna sokup sorun yaşamayalım

Okan Buruk'u her konuda eleştiririm de oyuncu iletişimini asla eleştirmem. Elindeki oyuncu grubundan rekor şampiyonluklar çıkardı bu adam. Bu işler öyle basit değil. Seninle aynı parayı harcayan Beşiktaş'ın durumu ortada.
Anlaşamadığı herkesi mideye indiriyor dostum. Ben perde arkasının hiç süt liman olduğunu düşünmüyorum görüşünede saygı duyarım.

- Lemina
- Stoper
- Sag bek
- Sol bek (yerli?)

Hadi lan hadi. Takima ciddi takviyeler sart, 4 oyuncu bile yetmez aslinda ama bunlar minimum.

Okan Buruk'u her konuda eleştiririm de oyuncu iletişimini asla eleştirmem. Elindeki oyuncu grubundan rekor şampiyonluklar çıkardı bu adam. Bu işler öyle basit değil. Seninle aynı parayı harcayan Beşiktaş'ın durumu ortada. Hakemler bir bıraksa Fenerin de durumu ortada diyebilirdim.

bu takım hocasız da bu kdr puan toplar diyenlere ne diyelim.

Üzerine 4 kasarlı+2 sucuklu simit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt