- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Haftaya sakatlanir başka kanat gelmezse.hucum hattı bok gibi bunu kabul edinBirşey olmaz çıkar oynar o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haftaya sakatlanir başka kanat gelmezse.hucum hattı bok gibi bunu kabul edinBirşey olmaz çıkar oynar o
Yaw yarım porsiyon İcardi-Morata ile hocanın istediği topu nasıl oynayacağız?Yaw morata aldık işte
Bakalım göreceğiz ne olacak umarım bi yolu bulunurda satıp kar ederizNerede geçirecek. Adam antepte.
Böyle bir şeyi avrupalının yapacağını zannetmem biz yaparız ama.
Amerika ve rusya dışında imkan tanımıyorum.
Avrupa defteri kapandı artık.
Arapların işi belli olmaz yine açabilirler. Alper admirimBiraz takip edelim futbolu Baris bey, orada transfer donemi kapandi.
Orada Arabistan gibi yuksek maaslar verilmiyor pek.Birlesik Arap Emirlikleri. Burda transfer dönemi daha ay ortasina kadar acikmis. Oraya gider mi Batshuayi?
Bunların fenerli apaçi tipli bir genel yayın yönetmeni yardımcısı var. Zevk için dövmek istiyor insan. O derece sevimsiz bir daly**rak.Htspor paso sıkıyo
Batsın gitme ihtimali varsa gitsinde kurtulalım icardi sakat sakat bile batstan iyi Ajax maçında tavana vurmasa 3.golüde bulurduk bi şekildeOkan buruk dondurma için icardiden izin alamadı sanırım ondan batsi mi yolluyoruz
Nkunku gelsin de yine okan buruk şampiyon yapti desinler tek vallahiAvrupa listesine zaten 3 adam yazılacak. Gereken tüm mevkilere transfer yapılmalı, lig daha önemli
Yapılmalıda ben morata harici maksimum bek stoper orta saha alırlar diye düşünüyorum kanat almaz bunlarAvrupa listesine zaten 3 adam yazılacak. Gereken tüm mevkilere transfer yapılmalı, lig daha önemli
Icardinin dönüş en erken ağustos falan.Bats yine atar sonradan girince kafayla falanBatsın gitme ihtimali varsa gitsinde kurtulalım icardi sakat sakat bile batstan iyi Ajax maçında tavana vurmasa 3.golüde bulurduk bi şekilde