Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim gibi kulüplerin kiralik oyuncu limiti nasil dolu olur anlamiyorum. 3-4 yildir araliksiz olarak kiraya verilen oyuncular var ve bunlar orada burada sürünüyor. sözlesmelerini feshetseniz bile ne maliyeti olacak bunlarin? aksarayspor'a bile oyuncu veriyoruz ya.

3 sene adamla konuşmuşsun telefonda (Batsu'nun kendi ifadesi) adamı rakipten almışsın ve şimdi yarı sezonda gönderiyorsun. Aga sen kime izlettin bu adamı? Işe yarar mı yaramaz mı ne gibi kriterlerle değerlendirdin? Çocuk oyunu mu yav bu?

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

çok kömik yav.. transfer sezonu başlarken kimler konuşuluyor bütün süreç hikayelerle geçiyor.. adam alıp satmıyorsun çünkü plan program yok. transferlerin olup olmayacağı belli değil. bekliyorsun bekliyorsun.. sonra da kaosun kralı.. herkes bir yere koşturuyor...

İyi ki de öyle isimlere 25 milyon baymamisiz gerçek olması daha kötü bir senaryoydu.. Ucuz yirttik Mika 10-15 milyona gider yazın bir yerlere
Örnek olarak söyledim illa mika olmasina gerek yok. 24 25 yasinda oyunculara yöneliyoruz diye sevinmistim örnegin sara gibi. Sonra thomas reis in aciklamasi geldi aklima yasli oyuncularla basari elde etmek istiyorlar diye. Tamam morata kötü oyuncu degil ama level atlamak icin sara gibi transferler yapmak daha mantikli. Daha vahimi diger transferlerin hala yapilmis olmamasi.

3 sene adamla konuşmuşsun telefonda (Batsu'nun kendi ifadesi) adamı rakipten almışsın ve şimdi yarı sezonda gönderiyorsun. Aga sen kime izlettin bu adamı? Işe yarar mı yaramaz mı ne gibi kriterlerle değerlendirdin? Çocuk oyunu mu yav bu?

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
hatay
antep
samsun
bodrum
trabzon

maclarini kazandiran oyuncuyu apar topar gönderip jelert, yusuf demir ve sakat icardi'ye kontenjan kullanacaklarsa diyecek söz yok.

Ben de tam tersi hiç beğenmedim bu sezon denk geldiğim maçlarda.. 2 gol attı geçen o maçı kurtardı işte ..Tabi sen daha hakimsindir diye düşünüyorum Bundesliga'ya ben arada bir bakarım
Geçen dönemlere göre kaleye pek yakım kullanmıyor Kompany defansta çok fazla kritik müdahale yaptı ayrıca ikili mücadelede Peak yaptı sanırım bu sezon. İlginç bir şekilde Bayern taraftarı arasinda istenmeyen adam konumunda

Avrupa'ya yazmamak için transfer yapacak Okan Hocam stopere demek ki

Sergen yalçın skriniar ve carlosu beğenmemiş

bizim gibi kulüplerin kiralik oyuncu limiti nasil dolu olur anlamiyorum. 3-4 yildir araliksiz olarak kiraya verilen oyuncular var ve bunlar orada burada sürünüyor. sözlesmelerini feshetseniz bile ne maliyeti olacak bunlarin? aksarayspor'a bile oyuncu veriyoruz ya.

Kiralık oyuncu limiti kuralı saçma değil mi ?

Bokele nerden çıktı kim analiz etti hiçmi Göztepe'nin maçlarını seyretmediniz vallahi delirecem

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt