Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni transferleri Avrupa'ya ne zamana kadar yazdirabiliyoruz?

Bir Sallai vakasi daha yasamayalim.

yaz dönemini bos gecirirsen böyle yana yakila adam ararsin.

ahmed 1
morata 2
lemina 3
sag bek 4
stoper 5
eren 6

ilk 11'in bazi bölgeleri yetersizken senin elinde kulübe olmadigi icin sürekli oynayan adamlarimiz bile köreldi. panik transferlerinden medet umuyorlar simdi.

Ozan Kabak adının hiç geçmemesi de garip.

Altyapıdan yetişme olarak UEFA için çok önemli hamle olurdu.

Üçlü oynuyor yıllardır çocuk bir de.

Ozan Kabak yaşı tutmadığı için B listesine yazılamıyor. Yani onu Avrupa listesine yazmak için 3 kişilik limitten birini kullanman gerekir. Tek avantajı onu yazmak için başkasının adını silmene gerek yok A listesinden çünkü bizim A listesindeki altyapı kontenjanında zaten boşluk var.

Yönetim 4. Forma ile tff'ye karagece mesajı veriyor daha ne yapsın ya bu adamlar..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Hala 4. transferi eklenebiliyor mu diye tartışıyorlar yav :asd:

yav sen 3 taneyi ekledin de 4. kaldı. KOca transfer dönemi 4. adamı alamadılar gelen oyucu 5 günde geliyor zaten.

Şu dakikadan sonra yumurta tavuk muhabbetine döner bu iş. Koyverin gitsin.

Biz 3 tane sağlam transferle ne takım oluruz diyorduk adamlar eldeki adamı da gönderip avrupa kadrosunu daha da zayıflattı.

Kazara 1 tur atlasak çeyrek finalde mertensi stopere koyarız.

ulan hani bizim 25 milyon euromuz vardı ? ne oldu o para kumarda mı yediniz karı kızla mı ezdiniz ne yaptınız

Gecen aynısını dedim, madem öyle bir para var git Malick Diouf’u kap getir.Sol tarafı tren gibi kullanır, sağ tarafa alma kimseyi, 3 lü oynarsak orayı Barış götürür zaten. fb’liler kuduruyor o adam için, çalım muhabbetini sevmiyorum ama kralı olmuş olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bruma benficaya gitmiş biz niye almadik

4 transfer falan konuşuluyor. 1 transferi 30 günde yapamayan adamlar son 1-2 güne nasıl 4 kişi yetiştirecek?

Altın hususu da dünyanın en cenabet adamı olabilirim.. Aralıkta yüklü altın bozacaktim 20 gün surem vardı o 20 günde altının en düşük olduğu noktayı buldum :)
Hadi dedik bu şans şimdi araba muhabbetine biraz daha kalan altın vardı onu bozdum geçen hafta(3160tan ) bu hafta zirvelere uçmuş yine :)
Tek başına bu işin üstesinden gelemeyeceğini tahmin etmiştim, ne varsa topla gönder bana , değerlendirelim hemen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt