- 1 Mayıs 2018
- 57.901
- 48.683
- 3.873
Allah'tan bu akşam keyfimiz kaçmadı çok şükür
biralari cikardim whiteface
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah'tan bu akşam keyfimiz kaçmadı çok şükür
afiyet olsunbiralari cikardim whiteface
Oraya bir 2 points yazmanızı rica edicem sn CundNÖBETMETRE
***TN #1 - ALPER ALTUN
22/12 - 05/01
0 transfer
---
***TN #2 - FURKAN KORKMAZ
05/01 - 17/01
0 transfer
---
***TN #3 - EMRE ALTUN
17/01 - 22/01
0 transfer
---
***TN #4 - MURPH
23/01 - 28/01
1 transfer (Ahmet Kutucu)
—-
***TN #5 - RECEP BURUK
28/01 - 01/02
0 transfer
---
***TN #6 - EMRAH YILDIRIM
01/02 -
?
Bilanço:
Alper Altun 0
Furkan Korkmaz 0
Emre Altun 0
Murat Urhan 1 (Ahmet Kutucu)
Recep Buruk 0
Hayırlı transferler
Daha fazlasını isterüz amirimOraya bir 2 points yazmanızı rica edicem sn Cund
stoper ve kanat artı 3 adam daha lazım bekte dahilLemina geldi.. Üstüne KWP gelirse geriye kaldı stoper transferi.. Bence Kanat transferi de lazım..
İnşallah bu 3 yere transfer yaparız
Sami Yen bizim salak muhabirler gibi degil. Iceriden bilgi aldigi kesin. Cogu transferimizi de en once duyuranlardan. Romano veya DiMarzio ile yaristigini da sanmiyorum.Nefret ciddiye aldığın şeye karşı duyarsın. Takip etmediğim hesaptan niye nefret edeceğim yav. Sami yen haber transfer dışındaki haberlerde takip edilesi bir hesaptır. Ben etmiyorum ama edene saygım sonsuz. Ama transfer işlerinde herkes gibi bu hesap da çoğu zaman etkileşim sallamasyoncusudur. Di Marzio, Fabrizio gibi kaynaklar haber girmedikçe bir şeyden haberleri olmaz çoğu zaman. Gün içinde şunu yazmıştım zaten;
Fabrizio veya Di Marzio'dan önce bitti diye belirttip tutturduğu bir isim olmadı şimdiye kadar. Top çevirip duruyor o isteniyor bu istenmiyor falan fistan. Benim gördüğüm ilk kez biri için dış basından önce bitti dedi. Göreceğiz.Sami Yen yerliler içinde net tier 1 hak ettiğini gösterdi bizim muhabir dediklerimiz halen uyuyor.
Lemina, bek, stoper tamam baba napıyonuz.stoper ve kanat artı 3 adam daha lazım bekte dahil
motz lemina kesin mi tek kaynak samoş mubiralari cikardim whiteface
Herseyi detayina kadar yazmislar daha nasil net ifade olsun? Ortada acaba su bu diye birsey yok net olarak hangi sartlarda alindigi yazilmis.Okudum ama mantıklı gelmiyor. 2 sene yaşlanmış oyuncuya neden iki katı maaş verelim + Milan 13 milyon’a aldığı oyuncuyu neden bu şekilde değerlendirsin. Genelde opsiyon olduğu net bir şekilde yazılır böyle anlaşmalarda. Yazılı bildirim falan biraz muallak ifadeler. Eğer böyleyse çok iyi anlaşma olmuş - opsiyon kullanılmadığı takdirde.
motz lemina kesin mi tek kaynak samoş mu
Köseden kafasıyla önune aldıgı topta biraz eridimYalnız evet daha pek bişey görmedik de Morata nın ayağına top yakışıyor be ağbi
Haberler kesildi hiç bir şey yok. Lemina dendi bitti. Devamı nerede yaw bunun jsjs
Ulan okadar net söyledin ki tatmin oldumB.k alırlar 2 gün kaldı liste vermeye . Leminayı yetiştirsinler yeter, diğerlerini kaliteli topçu almalılar. Avrupa zaten boş hedef bu sezon