Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Victor üstad Roma'ya gitti halen KAP yok hakket. Vay akideş

NÖBETMETRE

***TN #1 - ALPER ALTUN

22/12 - 05/01

0 transfer
---

***TN #2 - FURKAN KORKMAZ
05/01 - 17/01

0 transfer
---

***TN #3 - EMRE ALTUN
17/01 - 22/01

0 transfer
---

***TN #4 - MURPH
23/01 - 28/01

1 transfer (Ahmet Kutucu)
—-

***TN #5 - RECEP BURUK
28/01 - 01/02

0 transfer

---

***TN #6 - EMRAH YILDIRIM
01/02 -

?

Bilanço:
Alper Altun 0
Furkan Korkmaz 0
Emre Altun 0
Murat Urhan 1 (Ahmet Kutucu)
Recep Buruk 0

Hayırlı transferler
Oraya bir 2 points yazmanızı rica edicem sn Cund

ADS macına kadro yapın

jakopsu da salın diyeceğim de kim alır.. kaç kulüp var bu şekilde yönetilen..

Nefret ciddiye aldığın şeye karşı duyarsın. Takip etmediğim hesaptan niye nefret edeceğim yav. Sami yen haber transfer dışındaki haberlerde takip edilesi bir hesaptır. Ben etmiyorum ama edene saygım sonsuz. Ama transfer işlerinde herkes gibi bu hesap da çoğu zaman etkileşim sallamasyoncusudur. Di Marzio, Fabrizio gibi kaynaklar haber girmedikçe bir şeyden haberleri olmaz çoğu zaman. Gün içinde şunu yazmıştım zaten;

Sami Yen bizim salak muhabirler gibi degil. Iceriden bilgi aldigi kesin. Cogu transferimizi de en once duyuranlardan. Romano veya DiMarzio ile yaristigini da sanmiyorum.

Lemina'nin kiralik degil bonserivisiyle geldigini yazmasi ve ondan sonra Romano'nun tweetini duzeltmesi de bunu gosteriyor. Iceriden bilgi aliyor ya da belki de iceriden biri zaten.

Sallainin birebir kaldığı pozisyon apo da berkan da net kırmızı yerdi..Bu adam hayatında defans oynamamış o kadar akıllı çekti ki rakibini tatlı tatlı ne gol oldu ne kırmızı yedi ..

Bu maçın kazananları Sallai ve Jelerttir.. Kanat bek olarak alternatiflerimiz olduğunu gördük

Okudum ama mantıklı gelmiyor. 2 sene yaşlanmış oyuncuya neden iki katı maaş verelim + Milan 13 milyon’a aldığı oyuncuyu neden bu şekilde değerlendirsin. Genelde opsiyon olduğu net bir şekilde yazılır böyle anlaşmalarda. Yazılı bildirim falan biraz muallak ifadeler. Eğer böyleyse çok iyi anlaşma olmuş - opsiyon kullanılmadığı takdirde.
Herseyi detayina kadar yazmislar daha nasil net ifade olsun? Ortada acaba su bu diye birsey yok net olarak hangi sartlarda alindigi yazilmis.

Haberler kesildi hiç bir şey yok. Lemina dendi bitti. Devamı nerede yaw bunun jsjs

Haberler kesildi hiç bir şey yok. Lemina dendi bitti. Devamı nerede yaw bunun jsjs
1738611358412.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt