Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.807
- 66.867
- 5.003
10 numara da lazım ya da kanat ve 10 numara oynayabilen kaliteli bir topçuStoper sagbek ve sağ kanat hadi artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 numara da lazım ya da kanat ve 10 numara oynayabilen kaliteli bir topçuStoper sagbek ve sağ kanat hadi artık
İstatistik bizim gol yemememiz üzerine olduğu için onların kaçırdığından bahsettimBizde kacirdik öyle bakarsan?
Gel sen de Diğer'e at reiste Wagner Pina'yı bekleyelimKim oy verdi kim vermedi bilmiyorum
Ama Çacua'yı izleyen 5 kişi var mıdır merak etmekteyim
İyi forumlar
Ekli dosyayı görüntüle 277962
Antalya'daki Polonyalıda iyi oyuncu
Bats hiçbir şekilde daha iyi değil.Metehan gireceğine Nelsson
Yusuf Demir gireceğine Bats daha iyi değil miydi?
Okan Buruk: " Son haftaya girince fırsat trasnferi diyebileceğimiz çok iyi oyuncular çıkabiliyor. Osimhen'i görüp almıştık, şimdi de bakacağız."10 numara da lazım ya da kanat ve 10 numara oynayabilen kaliteli bir topçu
Stoper
Sag bek
Lemina
kaynak: O.B.
+ firsat transferi bakacağız dedi osimhen gibiStoper
Sag bek
Lemina
kaynak: O.B.
Dürüstlüğünden ötürü teşekkür ederim rtaş1 maçını bile izlemedim ama iyi oyuncu olsada 34 yaşındaki beke oy vermek istemedim.
Onu gecelim, yabanci hakkimiz olmaz.+ firsat transferi bakacağız dedi osimhen gibi
Abi bolu gs macini 16:00’a koymuslar ya
Fırsat da gelecek abi.yusuf gönder,icardiyi dondurursan stoper sagbek ve fırsata yer acıyor.jelert kalabilirHocaya gore 3 yabanci geliyor. (Lemina dahil)
Bizim yabanci kontenjan ne durumda suan?