Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kim umut reis.Bide seni cok mesaide gordum bugun yarin f1 basliginda ferrarimize sovmek icin bulusalim keyfi sovelimAklına koyim.
Loic Tanzi: "Sidiki Cherif, Crystal Palace'a gitmeme kararı aldı. Tercihini Fenerbahçe'den yana kullanacak."
Fransız muhabiriBu kim umut reis.Bide seni cok mesaide gordum bugun yarin f1 basliginda ferrarimize sovmek icin bulusalim keyfi sovelim
Doğru adam. 1 tane videosu olağanüstü idi ve çok beğenmiştim ama ben ligue 1 sanıyordum. 2. lig topçusu için 30 milyon çok.Zabi videosu daha ilk saniyede topla uzayışını görünce bir ufak oha dedirtti etkiledi ANCAAAAK.... herifin yarım sezon profesyonel kariyeri var gibi duruyor, o da Ligue 2'de geçmiş... Alt yaş milli takımı falan da görünmüyor... 30m falan ne alaka anlamadım? Bu kariyerle 30m etmen için 8 yaşından beri dünyanın takip ettiği wonderkid'lerden falan olman lazım... O da belki... TM bile 3m yazmış ederine??
Yanlış adama falan mı bakıyorum ben?? Oulai gibi 5m falan verip getirmemiz lazım, bilemedin taş çatlasa 10m olsun...
ertem şener'den beklemediğim bir tespit duydum şimdi osimhen dahil kimse sanenin dilinden anlamıyor diyor çok doğru. Şut çekmeyip merkeze araya bıraktığı iki topta da osimhen yakalayamadı pasları. Sane'nin hep arkasına filan atıyor pasları bizim topçular adamın ne paslarını alabiliyorlar ne adama pas atabiliyorlar delirmelik ya. Bize böyle futbolu bilen değilde daha serbest stil takılan lookman tarz adam lazımdı. Okanball ciddi beka sorunu bu kulüp için.
en son gs de hatırladığım ikili oyun kuran oyuncular mariano ile feghouli'ydi. Bunlara Belhanda'da dahil olup üçgenlerde kuruyorlardı. Bu tip ikili oyunlar üçgenler senelerdir yok bizde. Sığırpress zaten büsbütün kaotik bir şey olduğu için bu tip set işlerini hiç çevirme lüzumu kalmıyor. Sane ile bağlantı kuracak adam lazım ilk geldiği sezon ki mertens gibi biri gerekli. Makine gibi oyun oynuyorlar dedikleri şey bizde hiç bir zaman olmayacak.Sallainin bir pozisyonu var 80 civarı olması lazım orada taş olsa çatlardı adama bile isteye göz göre göre atmıyor o pası muhabbet kuşu gibi çevirdi kafasını geri döndü. Yemin ederim insanın kan beynine sıçrıyor ya o kadar mağlubiyet aldık mallıkları yaptık hiç biri bende şu pozisyonun yarattığı siniri etkiyi yaratmadı.