Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etebo alalım bari en azından tanıdık.

Neden Bay Galatasaray, orta saha almamak için neden inat ediyorsun?

1769750218576.webp

Singo'yu niye onayladınız o halde sn Baskan?

Levent Tüzemen: "Galatasaray başkanı Dursun Özbek'in doğru söylediği bir şey var; 'ben, futbolcunun yüksek bonservisli olmasına karşı değilim, yüksek para almasına karşıyım', çünkü o futbolcuyla yollarını ayırırken zorlanıyorsun. Dolayısıyla Galatasaray'ın bütçesel sorunu yok."
Hayatımda okuduğum en büyük yalanlar.

Son 6 ay içinde yüksek maaş alan 10 tane adam gitti ülkeden. Abraham denilen herif 8 milyon kemiksiz maaşı bıraktı gitti. Silva keza 10 milyon yıllığı vardı, İmmobile 6 milyon yıllık alıyordu eleman.

Bize gelince gitmiyor. 500 bin euro maaşa muadili olan adamlara 3 milyon verirsen gitmez tabi.

İstediğimiz adamları 28inden önce vermiyorlar arkadaşlar.

Çıkan isimler gündem her sene ocak ayında aynı şey küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi. Avrupa için resmen her sene intihar ediyor yönetim. Artık bu sene son şansları. Almak için adam almayın artık devre arasında gidin alın gelin şov yaparak milanoya gittin elin boş döndün aldığın adamlar da ortalama adamlar. En az 3 transfer lazımken ve bu isimler net direkt 11 oynaması gereken a++/a+ oyuncu olması gerekirken ve milleti 28'inden sonra getireceğiz diye uyutmaya çalışırken marsilyanın yedeklerini vs kulübe çakmaya çalışmayacaksınız birader yeter artık

Videoda gördüğüm Zabi, Oulai'den iyi topçu değil. Tabi ben sadece tek video izledim belki iyidir bilemiyorum.

Bir de şu var eğer biz 6 numaraya gidiyorsak öyle tartışma yaratan birine ,veya henüz ne olduğu bilinmeyen birine gitmemeliyiz. Alacağımız adam net olmalı. Lemina yerine oyuncu aranıyor ama açık konuşalım bahsi geçen oyuncuların hiçbiri Lemina'dan daha iyi topçu değil. Bu büyük sıkıntı.

İki gün kalaya kadar uğraşıp elleri boş dönerlerse ya uzun vadeli ödemeyle oulai ya da ucuz olsun deyip maestro alırlar

Videoda gördüğüm Zabi, Oulai'den iyi topçu değil. Tabi ben sadece tek video izledim belki iyidir bilemiyorum.

Bir de şu var eğer biz 6 numaraya gidiyorsak öyle tartışma yaratan birine ,veya henüz ne olduğu bilinmeyen birine gitmemeliyiz. Alacağımız adam net olmalı. Lemina yerine oyuncu aranıyor ama açık konuşalım bahsi geçen oyuncuların hiçbiri Lemina'dan daha iyi topçu değil. Bu büyük sıkıntı.
Leminadan daha iyi topçu bulamazsın ki

Kriter leminayı dinlendirmek için o yokken biraz idare edebilecek birini almak olmalı

Leminadan daha iyi topçu bulamazsın ki

Kriter leminayı dinlendirmek için o yokken biraz idare edebilecek birini almak olmalı
Eğer hedef dediğin gibiyse, direk çok abartılı fiyatı olmayan bir scout transferi bulmalı. Ancak Lemina da artık 32 -33 yaşlarına geldi. Bunu da gözönünde bulunduralım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt