- 1 Ocak 2011
- 15.428
- 10.453
- 1.838
Fener dunyalari gomse batmaz yok.oyle bi davaLan alsınlar lookman ı ne lookman mış yav
fener alsın yani 90m gömsünler abi maaşla beraber alemin enayisi biz miyiz lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener dunyalari gomse batmaz yok.oyle bi davaLan alsınlar lookman ı ne lookman mış yav
fener alsın yani 90m gömsünler abi maaşla beraber alemin enayisi biz miyiz lan
KesinlikleAlin zabi ile danois'u. Zarar gelmez bu sekil transferlerden. Gelecegin takimini kurmus oluruz. Sonucta lemina torreirada var biyerde tamamlarlar birbirini. Ederson veya gueye ye 45 m€ vermicegimize göre bu sekil transferde güzel olur.
Hayatımda okuduğum en büyük yalanlar.Singo'yu niye onayladınız o halde sn Baskan?
Levent Tüzemen: "Galatasaray başkanı Dursun Özbek'in doğru söylediği bir şey var; 'ben, futbolcunun yüksek bonservisli olmasına karşı değilim, yüksek para almasına karşıyım', çünkü o futbolcuyla yollarını ayırırken zorlanıyorsun. Dolayısıyla Galatasaray'ın bütçesel sorunu yok."
Belki yaş olarak demek istediler?İstediğimiz adamları 28inden önce vermiyorlar arkadaşlar.
Leminadan daha iyi topçu bulamazsın kiVideoda gördüğüm Zabi, Oulai'den iyi topçu değil. Tabi ben sadece tek video izledim belki iyidir bilemiyorum.
Bir de şu var eğer biz 6 numaraya gidiyorsak öyle tartışma yaratan birine ,veya henüz ne olduğu bilinmeyen birine gitmemeliyiz. Alacağımız adam net olmalı. Lemina yerine oyuncu aranıyor ama açık konuşalım bahsi geçen oyuncuların hiçbiri Lemina'dan daha iyi topçu değil. Bu büyük sıkıntı.
Eğer hedef dediğin gibiyse, direk çok abartılı fiyatı olmayan bir scout transferi bulmalı. Ancak Lemina da artık 32 -33 yaşlarına geldi. Bunu da gözönünde bulunduralım.Leminadan daha iyi topçu bulamazsın ki
Kriter leminayı dinlendirmek için o yokken biraz idare edebilecek birini almak olmalı