Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.594
- 13.787
- 1.998
Al bunu gel, en azından deneyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Limit her yılın ödemesi için geçerli, taksitlere ayrıldıysa bu yıl sadece o taksit miktarı girer limite.Bu herifin de bonservisi yüksek olur, Lookman keza öyle. Hali hazırda Ghendouzi'ye ayrılan bütçe malum + Musaba var.
Limit olayını nasıl hallediyor bunlar sence?
Assuncao gibi olur bu herif bize hayal ettiklerinizi yaşatmaz boşuna girmeyelim böyle işlere.Al bunu gel, en azından deneyelim
Niye Ilkay Torreira‘yi kesebiliyor Oulai kesmeyecek mi?Forum oulai diye bağırıyor ağlıyor ama Torreira gitmeden Oulai alamayız alsak bile oynatamayız.
Yok onu biliyorum da, zaten bunlar sınırdaydı ya limit konusunda, her iki oyuncunun tüm maliyetlerini sözleşme sürelerine bölüp yıllık olarak eklediğimiz ya da taksitlendirildiği durumda da sorun yaşamaları lazım gibi düz mantık. Meblağlar çok büyük. Onu sormuştum aslında.Limit her yılın ödemesi için geçerli, taksitlere ayrıldıysa bu yıl sadece o taksit miktarı girer limite.
Son gün geldi son gün gider wonderyusufDönem bitti daha Yusuf Demir’i postalayacaklar da yerine adam alacaklar![]()
BBden çıktılarsa oradan ciddi limit açılıyor, onun etkisi vardır.Yok onu biliyorum da, zaten bunlar sınırdaydı ya limit konusunda, her iki oyuncunun tüm maliyetlerini sözleşme sürelerine bölüp yıllık olarak eklediğimiz ya da taksitlendirildiği durumda da sorun yaşamaları lazım gibi düz mantık. Meblağlar çok büyük. Onu sormuştum aslında.
dün nasıl içmişsem yönetim ve hocayı istifaya davet etmişim