Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu herifin de bonservisi yüksek olur, Lookman keza öyle. Hali hazırda Ghendouzi'ye ayrılan bütçe malum + Musaba var.

Limit olayını nasıl hallediyor bunlar sence?
Limit her yılın ödemesi için geçerli, taksitlere ayrıldıysa bu yıl sadece o taksit miktarı girer limite.

Al bunu gel, en azından deneyelim
Assuncao gibi olur bu herif bize hayal ettiklerinizi yaşatmaz boşuna girmeyelim böyle işlere.

U23 için böyle ham meyveleri alıyorlar sonra bir daha hiç genç almıyorlar tutmuyor yaaaaav bizde diye.

Bir kere Carrusca tutmadı diye senelerce Arjantinli topçulara şüpheli baktılar.

Limit her yılın ödemesi için geçerli, taksitlere ayrıldıysa bu yıl sadece o taksit miktarı girer limite.
Yok onu biliyorum da, zaten bunlar sınırdaydı ya limit konusunda, her iki oyuncunun tüm maliyetlerini sözleşme sürelerine bölüp yıllık olarak eklediğimiz ya da taksitlendirildiği durumda da sorun yaşamaları lazım gibi düz mantık. Meblağlar çok büyük. Onu sormuştum aslında.

Bu ne demek biliyor musunuz her gün menajerler bize 5M daha takacak ve sonunda da performansı yüksek biri gelmeyecek demek.

Adam Avrupada transfer penceresi kapandıktan sonra ya da kapanmaya yakın sana kaliteli oyuncusunu niye bıraksın. Şunu bir türlü anlamadılar toplantı da toplantı.

Yani şöyle örnek vereyim Lemina’ya devre arası dönem başında 15M teklif gelse bir düşünürsün. Ama devre arası transfer dönemi sonu için 25’den aşağı bırakmazsın yerine adam almak zorunda kalacaksın

Dönem bitti daha Yusuf Demir’i postalayacaklar da yerine adam alacaklar :D

Bu Zabi'yi juventus'ta istiyor sanırım
juve hesaplarında çok gördüm gelmesini istiyorlar ve haberler falan vardı

Yani 2.lig diye 7 milyona falan alamazsın 7 milyona hallolur mesajları gördüm burda ama imkansız

Dzemaili gibi bir adam çakacağınıza adam gibi harcayın şu parayı adamı delirtmeyin!!!!!!!!!!!!!

Yok onu biliyorum da, zaten bunlar sınırdaydı ya limit konusunda, her iki oyuncunun tüm maliyetlerini sözleşme sürelerine bölüp yıllık olarak eklediğimiz ya da taksitlendirildiği durumda da sorun yaşamaları lazım gibi düz mantık. Meblağlar çok büyük. Onu sormuştum aslında.
BBden çıktılarsa oradan ciddi limit açılıyor, onun etkisi vardır.

Mevcut limitleri yetmez zaten. Bir de Duran’dan ciddi bütçe açılacak.

Keşke bir şekil oulai'yi alabilseydik bunlar daha çok harcasalar bile daha iyisini getiremeyecekler belli oldu
Hep menajer önerileri ismi düşmeye başladı ve hepsi farklı oyuncu tipleri

Son güne kalınca karşıdakiler muhtaç olduğunu görüp daha çok isteyecekler,menajerlerin ücretide artar ve onların kucağa geliyorsun

Kaç senedir şu son güne bırakma saçmalığının zarar olduğunu hala anlamadılar

Bu kulube futbol aklı lazım her şeyden önce çok yazık çok amatör yönetiliyor Galatasaray

tsnin istedigi her topcuyu alalim, gererkirse kiralariz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt