Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20-25 seviyelerine inip geliştirebileceğimiz bir orta saha almalıyız en azından ilerde 40 milyona satarız dediğimiz bir isim olmalı bu örnek Yirenky

Lookmani istesek rahatlıkla alırız (SL+Osimhen+liderlik faktörü) ama demek ki birileri istemiyor

Ts başkanı transferin son günü Dursun ile konuşurken

20 ve 25 milyona kanat alıp akabinde 6 milyona bir tane daha aldılar öncesinde 6 milyona alıp tutmamış kanatları vardı. Şimdi 35 daha veriyorlar, ne için?
Toplamda sezon boyu 15 gol 15 asist katkısı alabilmek için.

Toplamda 3 adet kanat oyuncumuz var. 3'üde sıfır bonservis bedeline sahip ama daha şimdiden çok iyi stats yaptılar. Şampiyonlukları saymıyorum bile.

Acaba diyorum yönetim ve/veya hocaya şerh düşenler bunu masaya yatırıp biz ne yapıyoruz diyorlar mı?

Biz taraftar olarak bi halt bilmiyoruz galiba

Sakin olun takmayın bu kadar, yönetimin bu tarz açıklamalarına artık yalan gözüyle bakın kafi.

1 hafta sonra duruma bakarız, sezonun resmi ortaya çıkar zaten.

son güne kalan gs'ye oulai'yi 40'a vermezler düşmüş gs'ye daha önce neler yaptıklarını gördük uğurcan meselesinde 10 milyon fazla ödetti adamlar bize yalvar yakar çok yüksek parayla yetiştirdik. Yani 50 hatta 60 bile alabilirler. Zorda kalan bir dursun özbeğin bu kulübe yapamayacağı ihanet yok çok hafife almayın para yok diye. Yaratırlar o parayı son gün. Trabzon pusuya yattı bekliyor bile.
Niye versin? Son güne neden bırakıyorsun? Fiyatı belli, daha doğrusu adamların talebi belli, pazarlığını yaptın. İşine geliyorsa alırdın ve lig maçlarında da oynatırdın. İşine gelmiyorsa kapatır defterini başkasına bakarsın. Fiyatı düşer diye son güne bırakırsan, adam da seni soyar.

Bu hayatta gördüğüm şey, başkasını dolandırmak isteyen ancak dolandırılır. Başkasının malını ederinin altında alma isteyenlerin bu iştahı dolandırılmalarına sebep..

Bizim futbol gurmeleri yanında atleticonun araştırmacılarının esamesi okunmaz.O çöp bu leş bu rezil diyorlarsa oyledirler
Düz mantıkla şimdi atleticonun her aldığı,ilgilendiği oyuncu çok iyi topçu mu yada her aldığı çok üst düzey is mi yapıyor gallagher niye gitti o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt