- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Bilmiyorum hocam .@Deniz Zorlu vermeeren nasıl wpnderkid ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum hocam .@Deniz Zorlu vermeeren nasıl wpnderkid ?
çöp diyodun geceAtl lookmanı da istiyomuş alsalar bari
He aynen lookman gitmese eleyecegiz zaten super top oynuyoruz ya.Ligi kurtaralım bari tum derdim o artıkGötü bokluk bir topçu febeye gitmesin gerekirse sl de rakip olup bize 3 atsın demek nasıl.bir şey
Adamlar 30 guendouzi 35 buna verecekler.Sadece derken hocam
Eşleşeceğiz daha rahat koyarızçöp diyodun gece
Biz taraftar olarak bi halt bilmiyoruz galiba
Niye versin? Son güne neden bırakıyorsun? Fiyatı belli, daha doğrusu adamların talebi belli, pazarlığını yaptın. İşine geliyorsa alırdın ve lig maçlarında da oynatırdın. İşine gelmiyorsa kapatır defterini başkasına bakarsın. Fiyatı düşer diye son güne bırakırsan, adam da seni soyar.son güne kalan gs'ye oulai'yi 40'a vermezler düşmüş gs'ye daha önce neler yaptıklarını gördük uğurcan meselesinde 10 milyon fazla ödetti adamlar bize yalvar yakar çok yüksek parayla yetiştirdik. Yani 50 hatta 60 bile alabilirler. Zorda kalan bir dursun özbeğin bu kulübe yapamayacağı ihanet yok çok hafife almayın para yok diye. Yaratırlar o parayı son gün. Trabzon pusuya yattı bekliyor bile.
Düz mantıkla şimdi atleticonun her aldığı,ilgilendiği oyuncu çok iyi topçu mu yada her aldığı çok üst düzey is mi yapıyor gallagher niye gitti o zamanBizim futbol gurmeleri yanında atleticonun araştırmacılarının esamesi okunmaz.O çöp bu leş bu rezil diyorlarsa oyledirler
Biz taraftar olarak bi halt bilmiyoruz galiba