Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anama sov ama bana fbli olaydin keske deme
kanima dokunuyor
Allah çarpsın benimde kanıma çok dokunur kusura bakma hakkını helal et ama bu kadar febeyi övmeye gerek yok 2 3 trans için .Belki hatırlarsın benim gördüğüm en güçlü febe kadrosu alexli apiahlı anelkalı aurellulu kadroydu hayvan gibi kadroydu.Bizde orta sahada saidu vardı biz şampiyon olduk.Herşey kadro demek olsaydı febenin 25 şampiyonluğu vardı şuan

bugün postları okudukça şu şekle giriyorum
29316.jpg

Önümüzdeki majör transfer döneminden önce adam gibi bir Sportif Direktör görevlendirilmesi şart. Transfer döneminin son haftası, son gününe kadar beklemek akıl kârı değil.

Kulüp zaten öyle bir haldeki hoca,osimhenin bile verdiği duyum patlıyor anasını satayım

fbnin topçuları

Skriniar
Asensio
Talisca
İsmail
her nekadar düşmüş olsada birde fred var

gelirse şimdi buraya birde lookman eklenecek!

6 tane üstdüzey adama çıkmış oluyorlar

tr liginde şamp olmaya yeter bir sayı

bizlede eşitlenecekler neredeyse

ki bizim topçuoğlutopçularımızdsn düşenlerde var

torrik gibi
davinson bu sene leş atıyor
icardi
ilkay

gibi

Fener’i abartmaya gerek yok ama asıl sıkıntı bizim yönetim kendi işini yapmıyor

Herifler 12 senedir sürünüyor hamle yapmaları normal ama sen gelirlerinin en yüksek olduğu dönemde bu hamlelere karşılık vermek zorundasın
Bravo Orhan Whiteface...

Rakipten bize ne asıl bizim kendi işimizi kendimiz bitirmemiz lazımdı bu kadar para varken 1 tane baba orta saha almamak ciddi ayıptır.

Kalede daha iyiyiz
Stoperler esit gibi
Beklerimiz daha iyi
Orta sahada onlar daha iyi
Kanatlar esit gibi
Santrforda fark atiyoruz

Genel olarak bakinca kadromuz hala daha iyi
Fakat uc senedir kadromuz her pozisyonda daha iyiydi, Fb'nin tek avantaji yilda 30 transfer yapmanin getirdigi derinlikti
OB bu sefer net sekilde en iyi kadronun hocasi degil
Sadece birazcik daha iyi kadronun hocasi
Bakalim bu birazcik daha iyi kadro ile sampiyon olabilecek mi
Kanatlarda biz daha iyiyiz bu arada Bay / Lang > Lookman / kerem.
Kerem yoklari oynuyor mesela onlarda bizde, Bay dususte ama simdiye kadar 4 gol 8 asistmi ne yapti yani. En iyi hallerini dusundugumuzde bizim ikili daha iyi.

Yine sane / yunus da diger kanatta musaba , nene , asensio dan iyi. Burada da En iyi hallerinde dusunursek.

Lamine camara 40 m € karşılıgında cimbomda haberi gelirse

tepkiniz ne olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt