- 29 Ocak 2023
- 15.918
- 8.957
- 1.203
Bence gidip monacodan prime sakat pogbayi alalım belki ibre tersine döner
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyileştir lan o zamansingoyu bız sakatladık gelmeden önce sakatlıgı yoktu dostum
malesef erken maca cıkıp depar attıgı icin tekrar sakatlandıİyileştir lan o zaman
Yangıncı tayfadan değilim ama yangının tam sırası... Bu yangın Galatasaray menfaati içindir...
Haberi mi çıktı? Tarz olarak lazım olan orta saha tarzı ama sakatlık sorunu, yaşı var bunun üstüne bir de maliyeti de yüksektir o yüzden olmaması daha iyi olur gibi.Zakaria ya 35-40 verseler zerre şaşırmam artık
Monaco dan bir daha topçu alan hainoğlu haindir haysiyetsizdir şeref eksiği çekiyordur bu kadar net konuşuyorum ha gidin alın şimdi hadi.
Şu posta cevap vermek istermisinYangıncı tayfadan değilim ama yangının tam sırası... Bu yangın Galatasaray menfaati içindir...
Yav sizin mantığınıza göre dursun ve yönetim de başarılı o zaman sabah akşam niye dursuna sallıyorsunuz takım şampiyon oluyor mu oluyor bu ne tutarsızlık
Acaba Monaco takımını komple satın alsak daha karlı çıkar mıyız.monaco trabzon sayemizde ihya oldu baba oğluna yapmıyor şu güzellikleri
Beyler ben forumu bıraktım,tek tutkusu araba, genel ev, futbol ve erkek arkadaşıyla ormanda mangal yakmak olan 45 yaşındaki maskülen bir kaynak ustasının, bir sabah aniden regl olmasıyla alt üst olan yaşamını konu edindiğim bir roman üzerinde çalışıyorum.
herifler bu sene çok kötü küme düşecekler nerdeyseAcaba Monaco takımını komple satın alsak daha karlı çıkar mıyız.